Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sötébe?persze
Az normális dolog,hogy 1 perc alapjáraton, és vörösen izzik a kipufogó könyök?
10:00-ra mindenki ott van. Ez tuti.
meg csörgetsz ha kiértetek? Szilvás nestea ok?
Nem lesz szerintem hideg. Viszem akkor a 10-esed. Ha tudsz, hozz termoszban forró teát, én ma sikeresen összetörtem az enyémet, de legalább egy bolond kiskutya élete megmenekült.
Szeretném a legközelebbi Taksonyi napot nem kihagyni.
Az karaj ha jó lett a csizma. Én csak kiszaladok megnézni titeket hogy kenitek a minuszba. Még nem az igazi a derekam. Találtam gyári ülést egy tizesért.
Itt délután sütött a nap, nagyon jó idő volt. Holnap bandázós edzős nap lesz, Taksonyban, már odaígértem magam. Ha mész, dobj majd pár képet
Megtalpaltattam, nagyon zsír lett. Sajnos egy órát sem tudtam menni benne, de majd holnap.
Hali! Az időjárás jól átb...ott, reggel 9- kor híre-hamva sem volt semmiféle -10- nek, itt +2 fokot mutatott a hőmérő, de már nem álltam neki összecuccolni. Ha holnap is ilyen lesz, akkor kimegyek egyedül is Nagykőrösre, és ha így alakul, akkor legalább elmesélem milyen a pálya!
Jó lett a talpa? Voltál ma is valamerre?
Megyünk. Kipróbáltam ma a csizmát, jó lett.
Jó estét!
Holnap mész taksonyba?
Szia, dobtam mailt
Szia Gery! Mennyiért tudnál kintről szerezni Leatt Brace gpx-et? És Evs web térdgépet?

Köszi szépen a válaszodat előre is: Erik
mivel nyugdijas vagyok kimegyek ma is
Valami vírusos nyavajám van, pedig mindig frissítem a Norton Antivírust.... nem értem
szinténzenész a mai melo
Nekem meg az új szelepsapkáim sose látjátok,me nem teszem fel bibííííí
Vasárnap már csak a koszos sisakom láthatod.
Én vasárnap darálok kettőt olyan coca poszát
Ha nem kellene 2 nagy dögöt bele darálni egy slag méretű bőrbe jönnék, de maradjunk a vasárnapban
Ha én is nyugdíjas lennék mentem volna motorozni ...de hát nem szerv vertem
Tud a srác!