Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gratulálok Sanya!
szia, írtam mailt
ja
Henzsely "Henzsi" Csaba?
Aholy!
Gratulálok szép volt! Jó buli volt ,megyek jövöre is de már motorral Én is szarul jártam, hazafelé eset de a légterelös ablaktörlöt forditva raktam fel és maszatolta a vizet, 130 nál ez feletéb szar ,rajtahagytam a dusitot és lezabálta a gatyeszom,az hagyán de leált a pályán ,gurultunk egy darabig pont volt ott egy kijáro,sikerült elinditani ,a pályaelhagyásnál ráfordultam a szembe sávra de hál istennek észrevettem ,megtankoltunk aztán gyi,látun pesttol pár km re két kamikázét, mindenki kiváncsi volt ezért kénytelen volta 40nel camogni,de épségbe hazaértünk
kalandtúra volt mindenkinek hazafelé Nekünk meg elment a meleg nyaralni, enyhén szólva dideregtünk , de ma megjavítottam, és újra önti magából a forróságot
Ma meg Henzsinek törték rommá a kocsiját
Szívesen! Én is köszönöm a szögesgumis tippeket.
keme , köszönöm a segitő szándékodat de van egy másik vonal aki már elvileg szerzi joárasitva a cuccot, igy nem akarok hűlyét csinálni belőlűk, hogy lemondom.

azért köszi.
Elszállt benne az ABS, és nagy kihagyásokkal, ütemesen rásatuzott párszor a Gödöllői dombságban, ahol a pályára fagyott a hó. Kimozogtuk, de ijesztő volt.
Én mondtam, hogy ne oda ....mit csinált a totoya?
Nekem ez is tetszett. 2 napot rohangáltam fel-alá, megfáztam, de jó volt. Külön köszönet a lila szerkós hastáncos csajnak és a Y2K csapatból a szőkésbarnásnak. Ja, meg Sanyának, aki mindent nyert és két kupával meg a kupájára való kupakkal távozott, Borka Jani pusztított, Tóth Ádám meg köszöni az osztrákoknak a "csapatmunkát", szerencse, hogy Hujbert nem tudták így kiütni. Varga Imre meg leverte a pitbike-okat NYEREG nélkül. Balun meg nem kell csodálkozni, mindene fáj és nem is készült fel, le a kalappal, hogy egyáltalán eljött.
Hali!Örülök,hogy találkoztunk,remélem jöttök máskor is.
Remélem nem basszák el.Szerintem olyan 3-4 éve volt a csúcspont mindenféle tekintetben (indulók,nézők száma,hangulat stb)
na de nem pesszimizálódom
Válaszoltam
Megint sikerült a motor előtt felvenni a terepet
Hazafele majdnem kinyírt minket a Toyota.
De jó buli volt nyír1en
Szöszi ment mint a nyíl, rutinból, én csak csimpaszkodtam rajta
Köszi mindenkinek a szurkolást, is
Szia, írtam mailt.
Szia, megoldható. Írj a mailcímemre (ha azóta nem írtál, még nem néztem meg)
Mi ezt nem láttuk... A rendezés szerintem jó volt, 5-10 perces csúszások voltak max., a programok jók voltak, a szpíker jó poénokat nyomott, táncos csajok, hastánc, ólommentes futam stb...
Tetszett.
40 körül.
Na újra itt. Vigyázat, visszaolvasok mindent. Atom beteg lettem, de jó volt a 2 nap Nyíregy
Nem tudjátok profi képeket a nyíregyi versenyről hol találok?
Csizma mennyi lenne?
jaja
Sanya abszolút győztes a 2 nap alatt! de azért a helyi betyárok szorongatták néha :) de hát a 450 az 450
Gratula minden résztvevőnek és a győzteseknek.