Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem én, hanem tesóm. De már azonosítottam. Ismered a motort?
Erről a képről ez jutott eszembe....
te cserélted el a debreceni kxf-et a kx 125-re? az a motor 2006os! 2008as kerekekkel! a vázba még ott van a 2 csík,onnan tudhatod,hogy még 07 se lehet, persze attól még a motor szép állapotú volt
én is ajánlottam annyit érte,de nem akarja az igazságot
Akkor itt az ideje hogy valaki ki kormolja, rendesen
ha lenne pénzem és 250-est keresnék 650-é vinném
Üdv.
Tudtok nekem olyan oldalt mondani ahol alvázszám alapján be tudom azonosítani a krosszmotor évjáratát? KX250F-ről lenne szó.
Köszönöm.
az titkos! de az eladási ára 740eFt! valóban nincs 10órás a motor, pedig 2006ban gyártott!
Mennyi volt ez a csodamotor, ha lehet tudni?
egy középkorú emberé volt aki újanon megvette, egy nap ment vele sportcipőben,nem jött be neki,és várt rá 3évet,hogy eladja-e,amikor is megtalálta szerencsés Sándorunk hirdetését amiben olcsón keresett motort! elment megvette! aligha volt benne 2 óra! a legújabb fejlemények szerint, meg volt neki ma 2x10 perc teremcross edzés, de hulla fáradt a csapat! el is adja! 10óra sincs benne új kora óta!
Ahoz képest hogy 2006-os eléggé 1be van
az bizony!kíváncsi vagyok ,hogy fog szerepelni hihii
kösz,h megkérdezted
gyönyörű ez a gép a mázlistája
beszéltem vele! Már eljöttek Monorról, vagyis ki se értek,mert nem tudnak motorozni, szóval nem találkozik egyik vladárral sem, de ha legközelebb arra jár,észben tartja és megkérdezi, de addig lehet Keme hamarabb elszerzi neked! egy próbát megért!
láttad már kecskeméti sándor ÚJ motorját! na akkor én most közzeszemlére teszem! TC-re felkészítve a gép:
Milyen méretben?
hát hogy megtalálták-e a cuccok között,azt jó vón' tudni.
megkérdezzem zozit,hogy ha találkozik a Zoli bával,kérdezzen rá? esetleg? legalább,hogy megtalálták-e?
megjött abban fogok nyomulni,ki fogtok szúrni,mert nagyon élénk kék
köszi szépen azért,hogy gondoltál megoldásra
jóvan
megjött a csodaszép kabát?
csak holnap!de leszek az edzésen is,aztán a versenyre ismét visszamegyek!
ma biztos,lehet holnap is,de az még nem 100%
Te?
mikor lesztek tc-n?
de keme azért kellett nekem,mert ő jön a teremcrossra is és el tudott volna hozni nekem Zoli báéktól valamit,ha egyáltalán megvan még