Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

viszont a gasgasból ma mennek zoziék Monorra!
köszi!
szia,nem Monoron voltak.
ha még sikerül fellépned mielőtt indulsz:
sikerült Monorra eljutni,vagy máshol voltatok végül?
Helló fórumlakók!

Eladom a szeretett kis kx-emet. Aki ismer, tudja, hogy milyen állapotú.
http://www.kepesmotor.hu/kawas...

Valamint keresek 2005 utáni 250-es négyüteműt megbízható gazdától, aki max. boltba járáshoz használta ünnepnapokon.
Jó utat! Meg jó pihenést! Hali
Holnap hívlak! Előbb ki néztem, a hó ettől jobban nem is tudna esni.
Lépek aludni, mert holnap 3 hölgy életére vigyázok az autópályán Nyíregyig.
Jóéjt!
Na! Az ilyen híreket szeretem.Kütyüt is meg pénzt is.
Holnap reggel csörögj már rám az üzemóramérővel kapcsolatban, könnyen meglehet, hogy még én adok neked pénzt mellé.
20 555 02 76

A Yamaha FEHÉRhez viszem, jó velük a kapcsolat.
Nem tudom, milyen a géped, idővel kiderül, hogy jó bolt volt-e. Enyémet azért mertem megvenni, mert 1 évet szalonban állt, utána egy jó barátomék használták kicsit, és tőlük vettem meg.
Egy üzemóra számlálót átvennék tőled. Hol nézeted majd át a motort?
Remélem szerencsém lesz nekem is a yamahával.
YZF 250 07
Én 7 óránként (kb.), azaz 7 motorozásonként (időben ez azt jelenti, hogy havonta) cserélek olajat, minden második olajcserénél olajszűrőt. A többiről azt sem tudom, miről beszélsz, ez Yamaha
...komolyra fordítva: márciusban vettem a motort, azóta nem kellett hozzányúlni, előtte át lett nézetve és semmit sem kellett csinálni vele.
Decemberben viszem megint átnézetni, és kap egy új vezérműláncot, onnantól ráteszek egy üzemóramérőt, vettem négyet
Neked ugye 4t yamid van? Hány üzem óránként kell bennük olajat cserélni? Vagy van valami leírásod, ami tartalmazza, hogy mikor kell dugót cserélni, szelepet állítani?
Nyáregyet nem szeretem, Komló nem rossz, bár ha szárazság van, beton kemény. Féktávokon fekete guminyomos. Inkább Piliscsév
De nekem igazából Nyáregyháza nagyon tetszik. Tavasszal meg biztos elmegyek komlóra.
Nemrég quadosok megtúrták, most jelentősen jobb, mint tavaly télen volt.
http://youtu.be/1l_m653Ic5U
ajaj, Ott tértem vissza a motorozáshoz. Egy hétig olyan izomlázam volt, a szemem meg lógott mint az éti csigának. De jó az is. Főleg eső után.
Szerintem egy nagyon könnyű, mókás pálya, bulizni jó lehet. Ha dolgozni meg állni akarsz, menj a Beton Epaghoz, a régi pályára. Voltál ott?
nem nagy pálya, de megdolgoztat. Túl sokat nem kell ücsörögni egy kör alatt. Azt hittem, hogy most este már azt irod ,hogy csak oda akartok jönni.
Szeva!
Haverok kimentek, mentek pár kört, majd felhívtak, hogy inkább a régi pályára mennek, mert áll a víz az újon. Mi meg sajnos hallgattunk rájuk, pedig este elugrottunk megnézni az újat, hát 2 mandínerben állt a víz csak, amúgy tök jópofa kis pálya. Már vagy harmadszor szívom meg, hogy másokra hallgatok...jövő héten megyek oda, és kész, akkor is, ha jégeső van.
Sziasztok endúrósok...

Esetleg ajánlhatok egy jó kis köpönyeget?
Itten e:
holnap lakitelek! valaki?
sejtettem
Úgy rémlett, mintha valami ilyen galériát láttam volna róla. Mindegy, mondom, hogy csak vicceltem.
Megyünk ,a csaja is jön ,fel kel hivnom pontositani a találkát,én nem tudok fözni ,tejet viszont vihetek