Én is valami ilyesmiképp cserélném le a gépsast. Ha meg nem viszik el a kx-et, akkor majd jövőre adom el. Addig meg van időm helyrepofozni az öreg CB Hondálatost. Mert ugye kell egy cross, egy utcai naked is.
valami 250-est, amivel csak csekket feladni jártak a postára (pl a yami az előző oldalon.
Egyébként fasza az RMZ! Ha szétmenne a dobod nekem van egy itthon, azthiszem RMZ-é, nekem a DR-en volt, egyébként meg not for road use.
A DRZ is megvan még?
Értem, remélem azért beválik. 06-08közöttire tippeltem, alvázszám alapján 06-os, de a fekete felni szemet szúrt. Ja meg az hogy a KX-et is 04-esnek hirdeti közben 03-as. Ezért érdekelt hogy mikori is valójában. Egyébként egyben van a gép, sztem jó lesz. Köszönöm az infót.
650ért nem hozta el,emiatt,hogy nem volt egyértelmű,hogy miért 08asnak hirdeti és miért 08as kerék van benne! vett helyette egy valós 2006os yamahát amiről lentebb szúrtam be képet!
Értem, köszönöm.
Igazából egyben van a gép, blokkja bontatlannak tűnik. Futóműve nem lóg, remélem jó lesz neki.
Az ismerősödnek nem tetszett vagy nem tudott megegyezni a tulajjal?
Egyébként fasza az RMZ! Ha szétmenne a dobod nekem van egy itthon, azthiszem RMZ-é, nekem a DR-en volt, egyébként meg not for road use.
A DRZ is megvan még?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_rmz_250-4314455
sz
kérdés: nem tudja valaki véletlenül, hogy suzuki rmz 450 2008-09 es motorhoz, lehet e találni magyar manuált? köszi
ui.: holnap ismét irány lakitelek. igaz nem nyűgözött le a pálya, de mocsaras időszak révén megfelelő
Hengere , futóműve..... vége volt a gépnek ezért cseréltem be!
1-2001 2-2002, stb 2010 után autókánál megint a-20110 b-2011
Igazából egyben van a gép, blokkja bontatlannak tűnik. Futóműve nem lóg, remélem jó lesz neki.
Az ismerősödnek nem tetszett vagy nem tudott megegyezni a tulajjal?