Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is valami ilyesmiképp cserélném le a gépsast. Ha meg nem viszik el a kx-et, akkor majd jövőre adom el. Addig meg van időm helyrepofozni az öreg CB Hondálatost. Mert ugye kell egy cross, egy utcai naked is.
hol volt hirdetve?vagy ő keresett meg titeket?mert nézegettem yamikat is de ezt nem láttam.
hali,elment drz.kicsit kipótoltam és úgy lett a szöszi.
valami 250-est, amivel csak csekket feladni jártak a postára (pl a yami az előző oldalon.

Egyébként fasza az RMZ! Ha szétmenne a dobod nekem van egy itthon, azthiszem RMZ-é, nekem a DR-en volt, egyébként meg not for road use.
A DRZ is megvan még?
ilyet keresel?
ilyen történeteknek sokan örülnénak még! én is!
Pont ilyet keresek
az előbb néztem meg használtautón :D
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_rmz_250-4314455
sz
hali,megmutatom már itt is a legújabb szerzemínyt
Heló everíbodi
kérdés: nem tudja valaki véletlenül, hogy suzuki rmz 450 2008-09 es motorhoz, lehet e találni magyar manuált? köszi

ui.: holnap ismét irány lakitelek. igaz nem nyűgözött le a pálya, de mocsaras időszak révén megfelelő
nem! pont jó áron lett a tied a kxf!
Ismeretterjesztés
mert szted sok volt érte ?
az jóó,mármint a 300!
Hello 300 at pótoltam rá, de annak ki van keze lába....
Hengere , futóműve..... vége volt a gépnek ezért cseréltem be!
itt a környéken mindenki a kxf-et dicséri!jók!nem lesz azzal baj! am azt lehet tudni,hogy mennyit pótoltál a kx-re?
2000 után, az alvázszám tizedik karakter mondja az évjáratot:
1-2001 2-2002, stb 2010 után autókánál megint a-20110 b-2011
Értem, remélem azért beválik. 06-08közöttire tippeltem, alvázszám alapján 06-os, de a fekete felni szemet szúrt. Ja meg az hogy a KX-et is 04-esnek hirdeti közben 03-as. Ezért érdekelt hogy mikori is valójában. Egyébként egyben van a gép, sztem jó lesz. Köszönöm az infót.
650ért nem hozta el,emiatt,hogy nem volt egyértelmű,hogy miért 08asnak hirdeti és miért 08as kerék van benne! vett helyette egy valós 2006os yamahát amiről lentebb szúrtam be képet!
Értem, köszönöm.
Igazából egyben van a gép, blokkja bontatlannak tűnik. Futóműve nem lóg, remélem jó lesz neki.
Az ismerősödnek nem tetszett vagy nem tudott megegyezni a tulajjal?
+ a 2008ason már a kerékagyak is színezettek... de már a 07esen is... ezen meg csak a ráf... szal sztem annyi lett cserélve,de hogy miért?
és az üléshuzatról... a képen látod!
Milyen 2 csík van a vázban amiről lehet tudni a korát?
nem ismerem,csak egy ismerősöm volt megnézni a motort és ő mondta ezeket!
Upsz, Robee voltam, öcsém gépén!