Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja hogy aza te kezed, nem is tudtam hogy fested a körmeidet
milyen csajt?
jaja sztyuártos
Vagy jakuzázzon,azt nem lesz mit odacsípni
A csajt mutassa kérem
látom vázpolír megvolt...
ez megoldható, ha az ember rövidített karokat tesz fel.
VAGY
messzebb tolod kicsit a markolattól a kuplungkart. ez utóbbi hatalmas előnye, hogy nem kerül semmibe.
ez az enyém most. megéri jól belőni őket és nem fogod odanyomni.
Én sosem leszek az, talán a gép ami alattam van, azt probálom csinosítgatni, finomittani
Kuplungkarral én simán oda szoktam nyomni a "maradék" ujjaimat (amikkel nem húzom a kart) a markolathoz...nem túl kényelmes...
csika ha tucc msn
kuplungolás és fékezés közben?
te már profi vagy!

és profi helyen vetted...
A múltkor én is így ejtettem le a bakról, mosás közben.
A fékkarom előregörbült teljesen, befogtam satuba visszahúztam és csodálkoztam, hogy nem tört el.
Szerintem az alubetétes 2 ponton rögzített kézvédő is megvédi a karokat a töréstöl. Nekem legalábbis eddig még mindig jó szolgálatot teljesített
Mit állítsak rajta?
Látod azt a kék műanyag perselyt? Na az a reklámszatyor darab
Ja álitsad be a karokat
Ha visszahegeszteted a végére a gömböcöt, akkor miért ne lenne az?

Be vannak állítva.
Nekem is van ARC karok, 1-ik spanom azt mondta olyan mint Én(arc)
Még nem teszteltem, de mikor motormosás közbe akkora szél van hogy elfordulsz és a következő pillanatban már a földön a moci +1 törött fékk kar, na az kellemetlen.
Elegáns cucc pehelykönnyű és nagyon erős
Nekem se nagyon, nem volt még rá példa, de lehet h majd lesz
A jó karok végét levágni...elegáns? Nekem amúgy nem csíp oda semmit semelyik kar, Dani, állítsd be őket te is
Szintén megfizethetetlen, viszont jóval elegánsabb ha levágod a karok végét (vagy kérsz egy szervizben eleve törött karokat) - és akkor legalább nem csíped oda az ujjaidat sem a kormányhoz kuplungolás/fékezés közben...
Pontosan !
egy síkban csuklós karok: 18ezer/pár
több irányban csuklós karok: 25ezer/pár
egy darab nylon zacskó a konzol alá a kormányra: MEGFIZETHETETLEN
Üdv Srácok! Érdeklődnék, van-e valakinek tapasztalata,véleménye a linkelt készlettel kapcsolatban, mennyire jók ezek a karok, érdemes beruházni egy szettre? nem a színe miatt tetszik, hanem a funkciója végett érdekelne , (persze csak boltba járni , tejért , meg kenyérért , talán még a fagyizó is benne lenne a nyáron ) Előre is köszönöm!

ez lenne az