ez megoldható, ha az ember rövidített karokat tesz fel.
VAGY
messzebb tolod kicsit a markolattól a kuplungkart. ez utóbbi hatalmas előnye, hogy nem kerül semmibe.
ez az enyém most. megéri jól belőni őket és nem fogod odanyomni.
A múltkor én is így ejtettem le a bakról, mosás közben.
A fékkarom előregörbült teljesen, befogtam satuba visszahúztam és csodálkoztam, hogy nem tört el.
Nekem is van ARC karok, 1-ik spanom azt mondta olyan mint Én(arc)
Még nem teszteltem, de mikor motormosás közbe akkora szél van hogy elfordulsz és a következő pillanatban már a földön a moci +1 törött fékk kar, na az kellemetlen.
Elegáns cucc pehelykönnyű és nagyon erős
Szintén megfizethetetlen, viszont jóval elegánsabb ha levágod a karok végét (vagy kérsz egy szervizben eleve törött karokat) - és akkor legalább nem csíped oda az ujjaidat sem a kormányhoz kuplungolás/fékezés közben...
Üdv Srácok! Érdeklődnék, van-e valakinek tapasztalata,véleménye a linkelt készlettel kapcsolatban, mennyire jók ezek a karok, érdemes beruházni egy szettre? nem a színe miatt tetszik, hanem a funkciója végett érdekelne , (persze csak boltba járni , tejért , meg kenyérért , talán még a fagyizó is benne lenne a nyáron ) Előre is köszönöm!
VAGY
messzebb tolod kicsit a markolattól a kuplungkart. ez utóbbi hatalmas előnye, hogy nem kerül semmibe.
ez az enyém most. megéri jól belőni őket és nem fogod odanyomni.
és profi helyen vetted...
A fékkarom előregörbült teljesen, befogtam satuba visszahúztam és csodálkoztam, hogy nem tört el.
Be vannak állítva.
Még nem teszteltem, de mikor motormosás közbe akkora szél van hogy elfordulsz és a következő pillanatban már a földön a moci +1 törött fékk kar, na az kellemetlen.
Elegáns cucc pehelykönnyű és nagyon erős
több irányban csuklós karok: 25ezer/pár
egy darab nylon zacskó a konzol alá a kormányra: MEGFIZETHETETLEN
ez lenne az