Hello!
Mióta nálam van a motor , most akarom megcsinálni az olajcserét.
Milyen olajat használtok bele? Én jobban a motorexet ismerem, meg az ipont , azt is tudom h full szintetikus olaj megy bele 10w 40 es , ha valakinek van ilyen kxf -je leirhatná hogy mivel használja.
Viszont Jaksi Csabi is jol ment, egyet nyert, egyszer pedig Sanya után ért be, most néztem neki is már 250 4t motorja van, lassan mindenkinek sok lesz a 450
hát ha mindig az első helyen fog menni akkor a felvétel nem lesz túl izgalmas szerintem azóta kemével egyetemben satu részegek vagy nem,de ez se biztos
nem volt hirdetve! Csak Sándor(akié most) feladott egy hirdetést,miszerint keres első tulajos bontatlan motort olcsón! ez a yamaha tulaj felhívta,hogy van neki ez, 1x használt, eladja! Sándor elment érte pestre, megnézte,elhozta! mert új motor volt!
én nem keresek 250 4T-t, csak épp nézegettem a hirdetésket ésakkor láttam,hogy te azt vetted meg amit épp 2 perce néztem RMZ! de nem megvételre néztem,csak még friss hirdetés volt! hamar elkelt!
grat a géphez, így te is csatlakozol a 250 négyütem géposztályhoz.
Egyébként most jövök teremcrosszról, Lánczi Sanyától láttam egy futamot azt meg is nyerte grat neki, a végét nem láttam mi lett.
Egyébként a rendezés szerintem igen szar, 18 éves részeg nagypofájú vagányok belekötöttek (kb 20an) egy idősebb 35-40 éves emberre, volt egy ütésváltás is a rendezők meg csak fényképezték, nem értem hova fajul a világ. Tisztára mint egy fradi meccsen.
Pfff...Bocsi hogy megkérdeztem,17 másodpercel késöbb már néztem is az adatlapodat hogy hátha felraktad de akkor már elküldtem a hülye kérdést .Visszavonni pedig sajnos...Hiába kezdő vagyok még , hát ilyen az élet .Elsején fizu,ha meglesz még akkor az eggyikre vevő lennék .
Remélem beválik :D
ami tuti az a motul300v azt mindenki csak dícséri, na meg az árát is
Én fuchs silkolene-t rakom a gépbe15w-50-est
amugy szép a lovad
Mióta nálam van a motor , most akarom megcsinálni az olajcserét.
Milyen olajat használtok bele? Én jobban a motorexet ismerem, meg az ipont , azt is tudom h full szintetikus olaj megy bele 10w 40 es , ha valakinek van ilyen kxf -je leirhatná hogy mivel használja.
Köszi előre is
Engem is érdekelne üzemóramérő! Van még, mennyi lóvé?
Üdv.
http://www.motorsport.hu/image...
Remélem a mai nap is így sikerül a Sanya mesternek
nem tudtok valami sisak kamerát amivel lehetne jó minőségű on board vidiket csinálni és nem 50 e be kerülnek? És az akksia is birja naki
Kezdjük az alapoknál,
holnep megyek a városba mit kell vennem?
miből mennyit?
én nem keresek 250 4T-t, csak épp nézegettem a hirdetésket ésakkor láttam,hogy te azt vetted meg amit épp 2 perce néztem RMZ! de nem megvételre néztem,csak még friss hirdetés volt! hamar elkelt!
grat a géphez, így te is csatlakozol a 250 négyütem géposztályhoz.
Egyébként most jövök teremcrosszról, Lánczi Sanyától láttam egy futamot azt meg is nyerte grat neki, a végét nem láttam mi lett.
Egyébként a rendezés szerintem igen szar, 18 éves részeg nagypofájú vagányok belekötöttek (kb 20an) egy idősebb 35-40 éves emberre, volt egy ütésváltás is a rendezők meg csak fényképezték, nem értem hova fajul a világ. Tisztára mint egy fradi meccsen.
van egy k7 rmz 450 ,yoshimura rendszerrel,új láncszettel,eladó ,nem érdekel valakit?
Köszi: Erik