Akkor azt priviben(itt csak bele csiripelnek)Van nagy boltom nagykereseknek is kis és nagy tételben,bármi, ha kell konténerrel.Amerikás áras elbújhat.Megdumáljuk.
ez nem esett jól... az hogy valakinek 2000€-ba kerül egy motorgenerál nem biztos,hogy azért mert KTM,szerintem ez akkor kerülHET annyiba ha minden gyári KTM cucc, és ha pl prox lenne (hengeren kívül)a felébe se kerülne! egyébként eddigi összes KTM ismerősöm 100-110óránál vette ki a gyári dugót és tett ugyan olyan méretet bele,(sxf250 volt mind2 esetben) a 3.esetben 118óránál még nem akarnak cserélni...inkább árulják
keme keme
(ez persze nem baj, én is kb. ennyit, sőt kevesebbet tartottam reálisnak ezért az alkatrészért, mert már lassan 50 ezret költöttem a motorra így, a holtszezon elején, csak, hogy tavaszra minden tuti legyen és még a szelepeket nem is ellenőriztem)
Szeretnék egy lengőkaron lévő láncvezetőt a YZF-re.
A helyi Yamaha szervíz 22.500-ért tudna nekem hozni.
Mi a tapasztalat, mennyire átlagos ez az ár egy ilyen kibszott semmiség műanyagdarabért? (ha tud valaki helyet, hogy hol keressek olcsóbban, megköszönném)
Imi, csak kirángatom én a jövő héten Nagykőrösre a "múmiát" is! ...nem bírom ki! Majd vigyázok!
Ha aktuális lesz, érdeklődöm!
keme keme
neked lehet holtszezon.. nálam nem valoszinű..
itt az első
http://robogotuning.hu/spl/352...
örültem, hogy segíthettem.............
(ez persze nem baj, én is kb. ennyit, sőt kevesebbet tartottam reálisnak ezért az alkatrészért, mert már lassan 50 ezret költöttem a motorra így, a holtszezon elején, csak, hogy tavaszra minden tuti legyen és még a szelepeket nem is ellenőriztem)
4900.-Ft minden típushoz, szállítási határidő 3-7 nap.
Szeretnék egy lengőkaron lévő láncvezetőt a YZF-re.
A helyi Yamaha szervíz 22.500-ért tudna nekem hozni.
Mi a tapasztalat, mennyire átlagos ez az ár egy ilyen kibszott semmiség műanyagdarabért? (ha tud valaki helyet, hogy hol keressek olcsóbban, megköszönném)
ez jau