KAKUKK, megjött az üzemóraméró. Egy a tiéd, egy enyém (éljen, végre lesz nekem is, miután eladtam vagy 30-at idén... ), a maradék kettő meg ELADÓ.
(úgy gazdaságos, ha minimum négyet rendelek)
Én ezt sokkal egyszerűbben szoktam megoldani: megvárom míg rászárad a sár, akkor a nagyja úgyis lehullik magától...ha meg valamelyik részét basztatni kell, annak a környékét letörlöm előtte egy ronggyal
http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
kormányok,gumik,bowdenek,láncszett
ek,kézvédők és egyéb kiegészítők rengeteg típusra! nézz be, itt megtalálod, ami neked kell!
Nekünk is kercher van kb 13 éve
autó, motor mezőgazdasági gépek stb
kapja az ívet rendesen, 2 gumigyűrűt cseréltünk rajta.
Amit Gecsa is mondott spirálba megy a vízsugár nekünk az a fej már el kopott a zsínort vagy 3 szor rágta el a kutya a faszom kivan már vele, na nem aki a képen van Ő elhullott kb 1 éve
(úgy gazdaságos, ha minimum négyet rendelek)
olvastam hogy valami motort lehet nyeri. de gondolom ez csak a kimondottan drz-sekre vonatkozik, vagy minden kategória?
Érdemes rá kattintani! Jövő évi EC és Enduro naptár!
kormányok,gumik,bowdenek,láncszett
ek,kézvédők és egyéb kiegészítők rengeteg típusra! nézz be, itt megtalálod, ami neked kell!
Megkaptam az általad felújított futóművet. Alig várom h kipróbáljam
autó, motor mezőgazdasági gépek stb
kapja az ívet rendesen, 2 gumigyűrűt cseréltünk rajta.
Amit Gecsa is mondott spirálba megy a vízsugár nekünk az a fej már el kopott a zsínort vagy 3 szor rágta el a kutya a faszom kivan már vele, na nem aki a képen van Ő elhullott kb 1 éve