Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha mentek Monorra,nem felejtesz el?köszi szépen előre is
KAKUKK, megjött az üzemóraméró. Egy a tiéd, egy enyém (éljen, végre lesz nekem is, miután eladtam vagy 30-at idén... ), a maradék kettő meg ELADÓ.
(úgy gazdaságos, ha minimum négyet rendelek)
meg kár ez a sok erdős rész
jók a videók nagyon, köszi
olvastam hogy valami motort lehet nyeri. de gondolom ez csak a kimondottan drz-sekre vonatkozik, vagy minden kategória?
Monori pálya állapotáról tud valaki valamit? Holnap mennénk páran oda, ha nem nagyon búváros. Nem mindenki béka a csapatban
Idén is indultak mással. Csak én sajnálnám rá a kis DR-t. Ezért szeretnék valami másikat befogni dagonyára
elvileg nem csak drz-vel lehet indulni, van ilyen open is. ha jól olvastam. nekem is rmz van..
Én is tervezem a jövő évi indulást Már csak a motor és a tehetség hiányzik Bár még így is van remény a 2.helyre, Szilvi után
A drz kupáról mit tudtok? lehet jövőre kipróbálnám. egyszer voltam megnézni, egész barátságosnak tűnik a dolog
Az enduro szakágvezetőjével készült riport a dirtfactory.eoldal.hu-n!
Érdemes rá kattintani! Jövő évi EC és Enduro naptár!
Én ezt sokkal egyszerűbben szoktam megoldani: megvárom míg rászárad a sár, akkor a nagyja úgyis lehullik magától...ha meg valamelyik részét basztatni kell, annak a környékét letörlöm előtte egy ronggyal
szerintem meg terepmotort csak sterimob-al ,és minden idom, tank stb leszedve lehet normálisan.
Szerintem meg arra az évi 2-3 alkalomra, ahányszor én motort mosok, pont elegendő a sima slag meg egy műanyag nyelű-szőrű mosókefe...
nálunk őt hivják "Ronisz"-nak
Te sem panaszkodhatsz ilyen téren
szép kutyi..
http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
kormányok,gumik,bowdenek,láncszett
ek,kézvédők és egyéb kiegészítők rengeteg típusra! nézz be, itt megtalálod, ami neked kell!
Jah pont el kaptam
de szép a mosolya ennek a kutyinak...
Köszi Csika1.
Megkaptam az általad felújított futóművet. Alig várom h kipróbáljam
Nekünk is kercher van kb 13 éve
autó, motor mezőgazdasági gépek stb
kapja az ívet rendesen, 2 gumigyűrűt cseréltünk rajta.
Amit Gecsa is mondott spirálba megy a vízsugár nekünk az a fej már el kopott a zsínort vagy 3 szor rágta el a kutya a faszom kivan már vele, na nem aki a képen van Ő elhullott kb 1 éve
Nekem ilyen pici Kercher van, és nagyon faszán bírja a strapát már 4 éve....