Gery, ez a markolat, ami neked van, ugyanaz a Pro Taper pillow, amit én is hozattam, vagy csak hasonló?
Mi a konkrét tapasztalatod az ilyen "tüskés" grippel, mert én csak a leírások alapján döntöttem mellette, állítólag az alkar pumpálást nagyban csökkenti... gondolom emellett a donut-ok is jól jönnek a tenyér kifáradásának csökkentésében...
(esetleg nincs valakinek elfekvőben?)
viszont akkor baj van valamivel a motoron ha ott nem áll meg (old szét a kuplung )..ha minden patent... pont a ktm-nél úgy van kitalálva hogy ne kelljen kivenned az ujjaidat alulról...mivel egyujjal kell fogni amúgy is és ez jól van kitalálva...
A világért sem szeretnék kötözködni, de én is próbálgattam hogy hogy is lenne a legmegfelelőbb elhelyezni a kuplung kart és ha bentebb toltam akkor is kényelmesen elértem. Pedig nincsenek nagy zongorista újjaim
Ha odébb tolom akkor túl messze kerül ahhoz hogy egy ujjal elég erőt tudjak kifejteni, úgyhogy inkább a rövidített (=lefűrészelt ) karoknál maradtam...
azon az segit ha minél többet motorozol, és a tenyeredre majd kinőnek a tűskés grippel bűtykök...