ohh az frankó.mióta szenvedsz vele?
pihentetted te az elején rendesen?mert olyankor szokott bibi lenni vele,kicsit elkezd mozogni a vas... Azalatt az egy hét alatt akkor bent voltál csővel a lábadban ugye?
Nekem is gyalog sikerült,pálybejárráson verseny elött,nekem kicsit bonyolult volt a kiszedés ,mert elfertözödött a vas valamitöl és belülröl rohadt a lábam kifelé,kipucolták kiszedték a vasat, egy hét mulva meg bebörözték,két hét mulva alig bicegtem,csak nem tudtam a csizmába bujni ,csak kb 2honap után,de egy tenyérnyi börátültetés volt a bokámon,mozogni viszont tök jol mozog alig van benne egy pici.
nem motorral, biciklis-gyalogos módszerrel törtem el.útpadkánál rosszul léptem.alig várom hogy nekem is kiszedjék,mert a csizma nyomja a csavarok fejét és mindig bugyolálni kell a bokám.
Tiéd jól mozog?erős?
vigyázok,remélem ő is rám :D
bár most pihen tavaszig sajnos,ha minden jól megy 2-3 hét múlva kivesznek egy kis vasat a bokámból
tényleg...mikor tervezed a 09est eladni?csak hogy úgy tervezzek...
igen mert a tesóm elment hozzájuk nyáron.keresték is és majdnem ideadtak egyet,de kiderült hogy valszeg az az övék
szóval abban maradtak,hogy keresik még és elküldik postán,de azóta nem került ide én meg nem zaklattam őket,mert tesóm is mondta,hogy mennyi mindennel foglalkoznak.
Én meg olyan vagyok hogy szeretem ha minden megvan,de hisz tudod,köszi,hogy elküldted a küllő/gyertyakulcsot!
hátha végre helyére kerülhet
geryv8 a zoozee adta tippet ,hogy tőled kellek megkérdezni olyasmit,hogy amcsiból hogyan lehet beszerválni cuccost (kerekekről van szó). Adnál pár tanácsot? köszi
kalandos az a műanyagdarab....úgy tudtam már nálad van.
most néztem vissza a régi képeket. 2008 februárjában hagyhattam el. szegény zoliék keresték, de sehol nem találták meg. kb egy évre rá előkerült(!) egy túrás közben. azóta őrizgetik. a motor meg már a 3. gazdájánál van. remélem most már eljut hozzád.
Én is ebben a cipőben járok, bár nekem a 7 végén elkészül szelepszettet majd jövöre cserélek, tavasszal, cakk pakk ebayról hozatok uj dugo neki szintén és
Akkor ha az időjárás is engedi, a jövő hét végén okés. Majd összekommunikáljuk, hogy miként juttok oda (úgy gondolom hogy nem kell bejönnötök kecskemétre, Lajosmizsétől Nagykőrös felé tartva a célszerű). Ha közeledik az idő és minden okés, akkor csörrints és beszélünk.
Lacika, te pedig kecskeméti vagy (adatlap), megbeszéljük és elindulunk majd együtt, ha neked is rendben van.
úúúúúúúúúúúú
Imre!Bár személyesen nem ismerjük egymást,ha ilyen véletlen adódik,nem kérhetnék egy szívességet?
Gery még 2009ben elhagyta az azóta hozzám került '07-es kxf 250-ről a bal oldali(gyújtásoldali) műanyag blokkvédőt a monori pályán.Nem kérnéd el a tulajtól,mert elvileg eltették,beszéltem is vele,azt ígérte,hogy elküldik postán,de nem sikerült azóta,én meg nem hívogattam egy ilyen dolog miatt többször,tudom hogy elfoglaltak.
Ha meg jösztök a teremcrossra,elhozhatnád magaddal én is jelen leszek,lehet mindkét nap.
pihentetted te az elején rendesen?mert olyankor szokott bibi lenni vele,kicsit elkezd mozogni a vas... Azalatt az egy hét alatt akkor bent voltál csővel a lábadban ugye?
Tiéd jól mozog?erős?
bár most pihen tavaszig sajnos,ha minden jól megy 2-3 hét múlva kivesznek egy kis vasat a bokámból
tényleg...mikor tervezed a 09est eladni?csak hogy úgy tervezzek...
szóval abban maradtak,hogy keresik még és elküldik postán,de azóta nem került ide én meg nem zaklattam őket,mert tesóm is mondta,hogy mennyi mindennel foglalkoznak.
Én meg olyan vagyok hogy szeretem ha minden megvan,de hisz tudod,köszi,hogy elküldted a küllő/gyertyakulcsot!
hátha végre helyére kerülhet
Ennyi.
most néztem vissza a régi képeket. 2008 februárjában hagyhattam el. szegény zoliék keresték, de sehol nem találták meg. kb egy évre rá előkerült(!) egy túrás közben. azóta őrizgetik. a motor meg már a 3. gazdájánál van. remélem most már eljut hozzád.
köszi előre is!
Az én telefonszámom 20 555 (nem vicc) 02 76
Vladárékkal meg itt egyeztethetsz, hogy adják ide nekem: 20 958 41 48
Keresek papíros 2007-es 450exc Factory-t. Ha valaki tud eladót, dobjon egy email-t a tomi.kerek@gmail.com-ra. Köszi
Lacika, te pedig kecskeméti vagy (adatlap), megbeszéljük és elindulunk majd együtt, ha neked is rendben van.
Imre!Bár személyesen nem ismerjük egymást,ha ilyen véletlen adódik,nem kérhetnék egy szívességet?
Gery még 2009ben elhagyta az azóta hozzám került '07-es kxf 250-ről a bal oldali(gyújtásoldali) műanyag blokkvédőt a monori pályán.Nem kérnéd el a tulajtól,mert elvileg eltették,beszéltem is vele,azt ígérte,hogy elküldik postán,de nem sikerült azóta,én meg nem hívogattam egy ilyen dolog miatt többször,tudom hogy elfoglaltak.
Ha meg jösztök a teremcrossra,elhozhatnád magaddal én is jelen leszek,lehet mindkét nap.