Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hmmm dezső:DDD tőle vettünk YZF-t is
nagykőrös, kecskeméttől 10 perc . cegléd- kecskemét között.
eddig csak őket találtam
és hol van ez?
Jó estét kivánok!
Voltam ma biciklizni 1 órát ,kigurultam a Taksonyi pályára ,mentem pár kört utána elmentem endurozni a homokbánya mögöti erdöbe,beszarás kis utakat találtam a régi szep idöböl,simán lehetne rityenteni egy hard enduro pályát ,fürészel meg bozotvágoval.Vannak rönlfák direkt az utra döntve lehet alkalmazni a tavaj tanultakat elég jol birtam és el se fáradtam ha igy haladok nemsokára beindul a jövö évi felkészülés.
Sárkány Dezső. A GeryV8 ha erre járna, kérdezzétek őt, vannak ilyen törtfehér importos 250/450 gépek
hallod pisti ez is nagyon patent kis pályának tűnik nem? meg kellene valamikor nézni

ez engem is érdekelni, csak 250be!
ezek legalább 2-t adnak ennyiért :)

Keme nem vágod hol lehetne utánanézni - használtmotoros oldalakon kívül, itthon ki mennyiért ad és mikori dobozos 450-eket?
Rá se rántsunk, a motormannál 4990 Ft...
no comment...
háromezer-párszáz Ft az Universalban
lehet kapni bowden felújító szettet is, csak méretre vágod meg rárakod a megfelelő nagyságú véget, ezervalahányszáz forint
Köszönöm a hasznos tippeket! Szerencsére Egerben is javítanak bowdent, majd holnap meg is csináltatom. És ami a legjobb hogy szinte fillérekből megúszom, nemúgy mint a suzukiban... Horribilis árakkal ijesztgettek egy új gázbowdenért
a toló bowedennek egy jó oldala van, ki kell kötni alul felül a picsába és onnantól van egy pót a motoron ha elszakadna a dzsindzsás közepén a húzó
Szerintem meg kellenek a bizonyítékok az APEH-nek
a tolo bowdent nyugodtan felejtsd el,

sokan, versenyzők is kiveszik már új korában a motorbol, kicsit érzésre gyorsul a gázreakcio töle, főleg ha a bowdenek már nem tul fittek...

elvileg a fennakadásos tulpörgés ellen találták ki, de ahhoz egy karbinak már mocskos modon szét kellene kopni hogy fennakadjon a holmi,

az egy bowden meg ha kiszőrösödik azt ugyis észre veszed időben mert nincs ami erővel vissza toljon..

remélem megnyugtato volt a válasz.
A fórum ügyvédje
Szerintem meg igazából a sportmotornak kéne törölnie az egész hirdetést meg a tulaját is...az apró ugyanis nem kereskedelmi hirdetések feladására szolgál...benne is van a szabályzatában
Örülnék ha lekapnád a nevem a hirdetésed alól, ne hivatkozz rám, nem szeretem az ilyet!
Kerkyra!
A lánc amiről szó volt, itt kapható, SEDIS (francia), 520-as O-gyűrűs, 10600 Ft.
A régin, nagyon.
Jó estét!

Melyik taksonyi pályán voltál a kicsin vagy a nagyon?
Biatorbágyon javítanak bowdent, el kell küldeni a szakadt belsőt és a bowdenházat, és csinálnak bele a réginek megfelelő új belsőt. 70 266 16 10