Jó estét kivánok!
Voltam ma biciklizni 1 órát ,kigurultam a Taksonyi pályára ,mentem pár kört utána elmentem endurozni a homokbánya mögöti erdöbe,beszarás kis utakat találtam a régi szep idöböl,simán lehetne rityenteni egy hard enduro pályát ,fürészel meg bozotvágoval.Vannak rönlfák direkt az utra döntve lehet alkalmazni a tavaj tanultakat elég jol birtam és el se fáradtam ha igy haladok nemsokára beindul a jövö évi felkészülés.
Köszönöm a hasznos tippeket! Szerencsére Egerben is javítanak bowdent, majd holnap meg is csináltatom. És ami a legjobb hogy szinte fillérekből megúszom, nemúgy mint a suzukiban... Horribilis árakkal ijesztgettek egy új gázbowdenért
Szerintem meg igazából a sportmotornak kéne törölnie az egész hirdetést meg a tulaját is...az apró ugyanis nem kereskedelmi hirdetések feladására szolgál...benne is van a szabályzatában
Voltam ma biciklizni 1 órát ,kigurultam a Taksonyi pályára ,mentem pár kört utána elmentem endurozni a homokbánya mögöti erdöbe,beszarás kis utakat találtam a régi szep idöböl,simán lehetne rityenteni egy hard enduro pályát ,fürészel meg bozotvágoval.Vannak rönlfák direkt az utra döntve lehet alkalmazni a tavaj tanultakat elég jol birtam és el se fáradtam ha igy haladok nemsokára beindul a jövö évi felkészülés.
Keme nem vágod hol lehetne utánanézni - használtmotoros oldalakon kívül, itthon ki mennyiért ad és mikori dobozos 450-eket?
sokan, versenyzők is kiveszik már új korában a motorbol, kicsit érzésre gyorsul a gázreakcio töle, főleg ha a bowdenek már nem tul fittek...
elvileg a fennakadásos tulpörgés ellen találták ki, de ahhoz egy karbinak már mocskos modon szét kellene kopni hogy fennakadjon a holmi,
az egy bowden meg ha kiszőrösödik azt ugyis észre veszed időben mert nincs ami erővel vissza toljon..
remélem megnyugtato volt a válasz.
A lánc amiről szó volt, itt kapható, SEDIS (francia), 520-as O-gyűrűs, 10600 Ft.
Melyik taksonyi pályán voltál a kicsin vagy a nagyon?