Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kállayszandersz Bundi
nem akartam itt a nyilvános fórumon belemenni a részletekbe...
hát a magic ...persze a "francia" ..nem amit itt matricáznak és elkérik a pénzt a franciába vitelre..és ott meg nem is tudnak rólunk..

szóval ez a magic 1 nagy kutyaszar volt eddig ...amivel dolgom volt..
szerencsére nem ilyen panoracing telókkal vagyunk körbevéve..úgyhogy már nem ettől őszülök..
Gery nem tudsz valami jó 250est 2007utánit?
jó gépek tényleg. de a használt sajnos rizikó mindíg.
elég egy kihagyott olajcsere, nem ellenőrzött szelephézag, rosszul felrakott légszűrő. és a jó motor hirtelen szar motor.

450 után krva nagy feeling lesz a 250
Ezt én is így gondolom, azért nem viszem sehova
majd ha már csak azon múlik a dolog, akkor lehet egyenlőre kb szerintem ez a futómű is 100szor többet tud mint én..
a futómű akkor jó ha konkrétan RÁD van megcsinálva (súlyod, tempód, pályád). lehet az magic, havasi, vagy egy showa a-kit. ha tetszik és magabiztos vagy vele, akkor jó. tudom ez elég hegyibeszédnek tűnik de kb így van.

nincs baj amúgy a magic-kel sem. én mentem már több magic futóműves géppel is. próbáltam adott motort is előtte/utána. nem rossz.

bár én a havasihoz vittem.
De téged bejelöltelek, ha nem baj! Majd kérdeznék pár dolgot a kawáról, az tetszik a legjobban csak sajna nincs valami sok potenciális motor belőle a használt piacon
Mond el légyszi nem ismerem, bg800 at szerintem
Tényleg kíváncsi vagyok,mert nézegetem a verdákat, lehet hogy boltolok egy 250est, és láttam pár ilyet. nekem nem túl meggyőző a neve.. de nem is ez a lényeg, hanem hogy mi a lényege
van egy elméletünk a magic-ről. bg800 kifejtette facebook-on...

amúgy egy fajta átszelepelés a sok közül.
pánovics csinálja (panoracing.hu).
már várom..

most hívott misi, mondta hogy holnap is lesz menet.
nekem ez a hét SEM jön össze...
Srácok, milyen az a magic futómű? nem vágom, de sok helyen olvastam..
Szerintem neked a telefonod is min. 5x annyit ér mint a gép amivel fotóztam...
Csak az a fránya záridô...
Pálya majd lesz lassan.
ez pálya? vagy csak freeride volt?
cső,nembaj,nekem ez a hebo strike kellene!69euroert láttam,tudsz ennél olcsobban?
ecser es vecses kozott
kakukk

a térdvédő elkelt sajnos.
hali,van valakinek egy telóharmonikája?
http://www.sportmotor.hu/motor...

De jó nézni, ahogy egy igazi profi bohóckodik
Biztos csak light tejet meg kenyeret vesz
hol van ez?