hát a magic ...persze a "francia" ..nem amit itt matricáznak és elkérik a pénzt a franciába vitelre..és ott meg nem is tudnak rólunk..
szóval ez a magic 1 nagy kutyaszar volt eddig ...amivel dolgom volt..
szerencsére nem ilyen panoracing telókkal vagyunk körbevéve..úgyhogy már nem ettől őszülök..
jó gépek tényleg. de a használt sajnos rizikó mindíg.
elég egy kihagyott olajcsere, nem ellenőrzött szelephézag, rosszul felrakott légszűrő. és a jó motor hirtelen szar motor.
Ezt én is így gondolom, azért nem viszem sehova
majd ha már csak azon múlik a dolog, akkor lehet egyenlőre kb szerintem ez a futómű is 100szor többet tud mint én..
a futómű akkor jó ha konkrétan RÁD van megcsinálva (súlyod, tempód, pályád). lehet az magic, havasi, vagy egy showa a-kit. ha tetszik és magabiztos vagy vele, akkor jó. tudom ez elég hegyibeszédnek tűnik de kb így van.
nincs baj amúgy a magic-kel sem. én mentem már több magic futóműves géppel is. próbáltam adott motort is előtte/utána. nem rossz.
De téged bejelöltelek, ha nem baj! Majd kérdeznék pár dolgot a kawáról, az tetszik a legjobban csak sajna nincs valami sok potenciális motor belőle a használt piacon
Mond el légyszi nem ismerem, bg800 at szerintem
Tényleg kíváncsi vagyok,mert nézegetem a verdákat, lehet hogy boltolok egy 250est, és láttam pár ilyet. nekem nem túl meggyőző a neve.. de nem is ez a lényeg, hanem hogy mi a lényege
szóval ez a magic 1 nagy kutyaszar volt eddig ...amivel dolgom volt..
szerencsére nem ilyen panoracing telókkal vagyunk körbevéve..úgyhogy már nem ettől őszülök..
elég egy kihagyott olajcsere, nem ellenőrzött szelephézag, rosszul felrakott légszűrő. és a jó motor hirtelen szar motor.
450 után krva nagy feeling lesz a 250
majd ha már csak azon múlik a dolog, akkor lehet egyenlőre kb szerintem ez a futómű is 100szor többet tud mint én..
nincs baj amúgy a magic-kel sem. én mentem már több magic futóműves géppel is. próbáltam adott motort is előtte/utána. nem rossz.
bár én a havasihoz vittem.
Tényleg kíváncsi vagyok,mert nézegetem a verdákat, lehet hogy boltolok egy 250est, és láttam pár ilyet. nekem nem túl meggyőző a neve.. de nem is ez a lényeg, hanem hogy mi a lényege
amúgy egy fajta átszelepelés a sok közül.
pánovics csinálja (panoracing.hu).
most hívott misi, mondta hogy holnap is lesz menet.
nekem ez a hét SEM jön össze...
a térdvédő elkelt sajnos.
De jó nézni, ahogy egy igazi profi bohóckodik