Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

cső keme,

indulsz teremkrosszon vagy Sanyának mentek pomponozni?

Szombaton én is megyek meg lehet vasárnap is.
Pénteken szabadnapot veszek ki, bár elvileg Monorra megyünk páran... Utána Nyíregy, teremkrossz. Majd egyszer megnézem azt a kis pályát is.
ejha.. mi a fene ez? Kíváncsi lettem...
Full amatör pálya kis ugratokkal tanulni jó.
gyorsítasz ...hopp----satufék.kanyar ennyi a pálya. pitbike-nak is jó. Kb. mintha bmx-ezne az ember, de azért el lehet fáradni.
Kinézhetünk. Állítólag elég jó fékek kellenek oda...vagy inkább pitbike
2008-as ktm csere?
á, nem adnám! Örülök, hogy tetszik a masína!
jópofa kis pálya az, de a 2000-en azért meglepődtem. Ha meggyógyulok, és addig nem adom el a motort, megyek én is
És milyen kétszinü gyerek vagyok vigyázatok
Igy kanyarodok gyengén és betegen,
csak hülyülök szóljál ha van valami, aztán veretjük neki.
de legalább valami saras iszapos agyagos tócsás 1méter mély nyomos supercross pályára mennyünk,mert már kinőttem mindet itt a környékbe
Azt nem is meséltem el akarták cserélni egy 2008 kavára ,a haverommal cseréltünk pár körre ,leszált és elsö kérdés /NEM CSERÉLÜNK?/én is leszáltam ,és azt mondtam /NEM/ a motorja idegesebb volt de anblokk az enyém jobban egybe volt. Van taksonyba egy kis szupercross pálya is 2000ft /moc/nap azt is kiprobálhatjuk.
nyugivan
hát én már kezdek elbizonytalanodni szenszej, jövőhétre már havat mond, mi lesz később?
Gabi is úgy emlékszik csak rá, hogy az a srác, aki kijött gumit cserélni, szerelni edzés idejére
Nekem csak januária lesz az újra moccolás ideje.

(túl vagyok 4 pohár jégeren, bocs ha adkakoznak a szavak)
Tartunk, csak bírjátok ki addig
Béla is hajlik a Hondára, itt kezdődött a szerelem egy nyolcadlityóssal:
Ilyet is beiktathatunk decemberbe
Maradok a Ferinél!
Bár egy fiatal piroskának nehezen mondanék nemet!
Szal: Blokk cuccok higítóba be, mosás, szárítás. Utána részenként Gabi jó háziasszony módjára elrakta őket egy dobozba, csoportonként neylon zacskóba szortírozva.
Ha lesz pénzmag egyben, akkor viszem csináltatni
Tegnap kijártam újra rendesen azt a kis egynyomos kényszerítőpályát is Hiányoznak a taksonyi edzések, a tea, termoszok, tűzrakás, Nico szerel...
Nyiregyháza után ha még lesz jó idö,csinálhatnánk itt taksonyba egy enduros edzést az erdöbe ahol ma gurultam ,szerintem tecene a töbieknek is
Gondoltam mert az tudja akár egyedül is
ráadásul itt még "olyan" hondával mint a tied...