Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már hizom 102kg vagyok 95kg voltam 3hete olyan étvágyam van mint a farkasnak ,1hét és leszálok a szteroidrol aztán jöhet az edzés meg egy kis sajátmagamtol fogyás 100kg pont elég lenne.
Van cseredarab felújítás idejére is. Az öhlins is majd megérdemel egy olajcserét. Csak féltem, hogy más lesz felújítás után, mert annyira jó így.
Engem sem vett észre 2 hete, pedig majdnem összeütköztünk Taksonyban.
Azért gyüjtök ilyeneket ,mert a kawával jártam ugy, hogy szar teloval kellet versenyeznem kokán, semi csilapitással nem volt valami fenomenális ,mindenki lehagyott.
Ha akar, akkor az nem baj.. remélem így van.
Hát igen, nem egy ktm. Dugónak is utánanézek, mert költözünk, nehogy elkutyuljon.
Béla veszettül fogy, ezt tanúsíthatom. (sajnos?)
Ezt még az elejével együtt Déczi csinálta. Ez széria, nem lett szelepelve, rugó is maradt. Táblázata szerint jó 90 kg körülre. De ha az öhlins rugója jó erre, akkor jól be lehet lőni.
És mért nem dudáltal hogy vaksi vagyok,a digi dugot is hozod ,bár még nem kell.
Fene, hogy itthon minden ilyen nehezen megy.. Csinálhatnának egy téli fedett krosszpályát is.
Meg van véve ,jövö hét közepe fele hivlak,azt elmegyek érte! a Csika újitotta fel?
Ne viccelj, CSAK innen megyünk vagy hatan
Nekem van még egy hely az autóban, dabasi indulással.
Csepelen szoktam kint lenni meló után fusizni 2-3 napot hetente. Jó múltkorában a soroksárin melletted araszoltam. Hétfőn magamhoz veszem, aztán egyeztessünk
én nyíregyházán nőttem fel, összes rokon ott van , így szüleimnél szállok meg.
Remélem jó lesz, sajnos az utolsó 3 évben csak csökkent a színvonal. kevés érdeklődő stb
Bélám, lealkuszom magamnak: egy hátsó rugóstag felújítás 16 pénz, kerekítve 15 ezer- annyiért azt hiszem ajándék.
szép időt mondanak hétvégére, kevésbé szép hőmérséklettel.
izé, krisztus után volt már
Kell ,nekem ,a spaniaid még nálam vannak ,jövö héten ha ráérsz valamikor öszefuthatnánk,mi az az öszeg?
Amikor én voltam 206ban, akkor elég furcsa pösti emberkék voltak ott...
Rendezőnek fognak nézni
Bessenyei Hotel...a csapat egy része. Asszem még van szoba. Öltözzünk valami egészen szokatlanba, pl. fuxot a nyakba, és gyorsaságis ruha! Szerzünk lemosható tetkót is.
Valakinek kell esetleg egy Crf 450 hátsó rugóstag? Felújítás áráért odaadom. Feljítás után vettem bele egy öhlins-t. Semmit sem futott azóta.
Vasárnap mi is ottleszünk páran drukolni . . .
erre a pénteki bulira csatlakoznék
szombat este sörözhetünk is valahol:)
hol szálltok meg?
egyencuccnak majd viszünk sárga mellényt
Pomponozunk. Én nem indulok versenyeken.
Szombat déltől vasárnap estig ott leszünk páran, gyere csak. Kéne valami egyen cucc, pl. neon zöld, vagy fekete, nekem mindegy