volt alkalmunk kipróbálni ma egy 125-öst és háááááát olyan köröket mentem, meg olyanokat fordultam vele (már magamhoz képest ), hogy csak vigyorogtam a sityak alatt, ehhez képest az yz-vel csak szenvedtünk
estét
pár hete kérdezték itt többen is hogy nem tud-e valaki 250 yz-t eladót ócóér, valami ismerős rokonától, rokon ismerősének anyósától stb
hát én most tudok egyet olyasmi árfekvésben és még eléggé ismerem is a pofát
majd lökök valami képet meg hirdetést csak le kell szilikonozni
Bg mondta a megoldást, ha még szép fényes, akkor moccolás után le kell csavarlazítóval fújni. Ha retkes előtte le kéne pucolni, aztán minden mocc után fújni rá. Első indításkor nagy füst- ezt egy amcsi vidiben is láttam. Csavarlazító megy a légkörbe
Nem mertem a régi géped bevállalni,regényt mesélt a srác annyira idióták kezébe került!Rászánok egy pár órát,állítgatom a karbit kapásból így sikerült,veszi a lapot rendesen,felül is jó,a közepe nem tiszta!
Szasz.Milyen yamit?Ami enyim vót valaha? Ropog?Nekem a térdem szokott Nem tudom így megmondani.Ma is hoztak mocit,eza baja aza baja,ezt csinájjam azt csinájjam,me má mindenhez nyúltak.Mondom vedd ki a gyertyát azt add ide.Adtam neki nagyobb hézagot,mondom tedd össze azt mehetsz.Jó lett.Ezek meg má mindent szétszedtek.Látni kell ,így távba nem megy.
Szia Csika!Összeraktam a yamit,új dugó stb..Van egy problémám,ha kissebb fordulaton megyek és utánna ráhúzom, a power nyitás előtt ropog de utánna kidolgozza.Fúvóka,vagy tű írj valami okosat?Köszi.
pár hete kérdezték itt többen is hogy nem tud-e valaki 250 yz-t eladót ócóér, valami ismerős rokonától, rokon ismerősének anyósától stb
hát én most tudok egyet olyasmi árfekvésben és még eléggé ismerem is a pofát
majd lökök valami képet meg hirdetést csak le kell szilikonozni
Hát evvan
Én úgy szoktam, hogy drágán veszek, olcsón adok.
Lehet rosszul csinálom!
Vagyis a gyárival.
Ilyenkor az ember 1-ik szeme sír a másik pedig nevet.
WB-és telokkal, vagy nélkülük?
Köszi előre is!