Nem vicces attól hogy most ez a jelenlegi motorom attól nembiztos hogy béna vagyok ez csak aztjelenti hogy ez a jelenlegi motorom. (hidd el nemolyan vagyok mint aki robogót cserél busára)
Hát,ha 2 km/h-s sebességgel fordulsz,akkor akár rá is állhatsz az oldalára Ha magas a labda meg próbálj meg felugrani érte,ne várd meg,hogy leessen az öledbe Csináld csináld,azt majd rájössz.Vagy nem
birom ezeket a magasröptű mondásokat ..
beszélgetni lehet róla, sőt tanácsot adni is.. de nem kötelező. mert ilyenkor jegyzem a dolgokat, holnap kipróbálom.
DE ha nehéz ez akkor nem kell segíteni.
Azt hiszem a kiülés-témát kiveséztétek, majd Sanya elmondja, mikor érdemes és mikor nem, abban a kanyarban, amiről konkrétan beszéltünk, ki kell. A tankon ülést is majd ő, hallgass rá, az eredményei alapján is azt mondanám, hogy ő legalább tényleg tud motorozni.
A "ráverem a gázt" szemléletet felejtsd el, inkább egyenletes gázokkal fordulj, folyatósan. Kevésbé mutat jól a képeken, viszont gyorsabb. Nézz sok Németh Kornél és Stefan Everts videót
A kuplungodhoz csak egy rendes távtartó kell szerintem, nem az a furcsa tákolat, ami most benne van.
Ennyi...Vagy tégy, ahogy jónak látod
ismerem a gépet....kerkyra is nekifutott már párszor a dolognak.
át kell túrni az ebayt, használt, de jó légszűrőházért.
ha van elintézem szívesen a vételt, szállítást.
kéne 1-2liter...
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_dr-4215890
tudásomhoz mérten próbáltam segíteni, leírtam a véleményemet, képpel is alátámasztottam. sőt beszélgetni is szeretek róla...
persze besértődni is lehet...de nem kötelező
ha a saját eszem után mentem akkor néha lábon maradtam
beszélgetni lehet róla, sőt tanácsot adni is.. de nem kötelező. mert ilyenkor jegyzem a dolgokat, holnap kipróbálom.
DE ha nehéz ez akkor nem kell segíteni.
mennék, de sajnos mostanában nem fér bele semmi...
A "ráverem a gázt" szemléletet felejtsd el, inkább egyenletes gázokkal fordulj, folyatósan. Kevésbé mutat jól a képeken, viszont gyorsabb. Nézz sok Németh Kornél és Stefan Everts videót
A kuplungodhoz csak egy rendes távtartó kell szerintem, nem az a furcsa tákolat, ami most benne van.
Ennyi...Vagy tégy, ahogy jónak látod
Holnap is kinézünk egyet körözni, valaki jön?
át kell túrni az ebayt, használt, de jó légszűrőházért.
ha van elintézem szívesen a vételt, szállítást.
a klasszikus "rutted corner" -ben nem kell kiülni, hanem a motorral együtt kell dőlni....szerintem
itt ha feró kiült volna a szélére....lerepült volna a gépről..
http://youtu.be/l7v7ymxi4wU
Tekerj 5:21-hez