Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kisfosba valami cuccod (10W-40, félszint) van-e marhaolcsón?
jogos. ez kiment a fejemből...
nem tom hogy áll a készlet.. rendelek, ha gondolod- Bg-nak a maradékára menj rá inkább?!
van 300v-d?
kéne 1-2liter...
Nem vicces attól hogy most ez a jelenlegi motorom attól nembiztos hogy béna vagyok ez csak aztjelenti hogy ez a jelenlegi motorom. (hidd el nemolyan vagyok mint aki robogót cserél busára)
ki kell próbálni! Oszt ha nem jó, akkor a tanácsadónak a depóban el kell tekergetni a futóművét!
elméletben veretünk, mint állat?
Hát,ha 2 km/h-s sebességgel fordulsz,akkor akár rá is állhatsz az oldalára Ha magas a labda meg próbálj meg felugrani érte,ne várd meg,hogy leessen az öledbe Csináld csináld,azt majd rájössz.Vagy nem
ok.
Csukott szem a lényeg
Sziasztok ELADNÁM a motoromat vagy cserélném 08-as Ktm 450 EXC-re vagy HONDA CRF 450 X-re ráfizetéssel.

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_dr-4215890
ennél nagyobb smile-t nem is tehettem volna a végére...

tudásomhoz mérten próbáltam segíteni, leírtam a véleményemet, képpel is alátámasztottam. sőt beszélgetni is szeretek róla...

persze besértődni is lehet...de nem kötelező
eddig akárhányszor kaptam okos tanácsokak mindig bukta lett belőle
ha a saját eszem után mentem akkor néha lábon maradtam
Nehéz bizony,me ezred másodperc alatt változhat minden Nem kell gondolkozni,csak menni csukott szemmel
Értem, köszi !
birom ezeket a magasröptű mondásokat ..
beszélgetni lehet róla, sőt tanácsot adni is.. de nem kötelező. mert ilyenkor jegyzem a dolgokat, holnap kipróbálom.
DE ha nehéz ez akkor nem kell segíteni.
egy tuti...neten nem lesz meg A KANYAR....hiába mondanak a-t vagy b-t

mennék, de sajnos mostanában nem fér bele semmi...
Azt hiszem a kiülés-témát kiveséztétek, majd Sanya elmondja, mikor érdemes és mikor nem, abban a kanyarban, amiről konkrétan beszéltünk, ki kell. A tankon ülést is majd ő, hallgass rá, az eredményei alapján is azt mondanám, hogy ő legalább tényleg tud motorozni.
A "ráverem a gázt" szemléletet felejtsd el, inkább egyenletes gázokkal fordulj, folyatósan. Kevésbé mutat jól a képeken, viszont gyorsabb. Nézz sok Németh Kornél és Stefan Everts videót
A kuplungodhoz csak egy rendes távtartó kell szerintem, nem az a furcsa tákolat, ami most benne van.
Ennyi...Vagy tégy, ahogy jónak látod
AKkor majd próbálgatom így is- úgy is. Egyébként ez a nyársapáti pálya. földes talaj, szűk, kanyar kurva mély nyomok...

Holnap is kinézünk egyet körözni, valaki jön?
tejóisten
ismerem a gépet....kerkyra is nekifutott már párszor a dolognak.
át kell túrni az ebayt, használt, de jó légszűrőházért.
ha van elintézem szívesen a vételt, szállítást.
azért nyomos és nyomos kanyar között is van difi.

a klasszikus "rutted corner" -ben nem kell kiülni, hanem a motorral együtt kell dőlni....szerintem

itt ha feró kiült volna a szélére....lerepült volna a gépről..
Andrew Short szerint meg nem
http://youtu.be/l7v7ymxi4wU
Tekerj 5:21-hez
Czúni Laci #4 SZERINT ki kell