Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem szike...
és a szakmai titkot hajlandó lennél elárulni ha szépen megkérlek? mert igazából az érdekelne
Beindítom a bakon a mocit adok neki magasabb alapjáratot beteszem egybe mögé állok a beindított lánszfűrísszel azt adom neki.
én vágom a gumit évek ota, van olyan tipusu gumi ami nem szereti, elkezd törni tőle, van ami hibátlanul birja a vágást,pl: ac-10

jahh és nem kell hozzá ilyen drága elektromos kacat...
Ez konkréten szerintem egy forrasztópáka, "kalapács" fejjel.
Köszönöm, valami ilyesmire gondoltam én is! Jólenne ehhez hasonló célszerszámot barkácsolni házilag, csak nemtudom miból lenne jó...
Van nekem ilyen,jó az
Nem vágtam még meg a gumimat, de itt egy link, videót is találsz a gumivágó cuccról:
http://www.knobbyknife.com/
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy amikor a cross gumi bütykeinek az élei "lekerekednek" érdemes még megvágni a bütyköket? Valakinek esetleg van tapasztalata ebben a témában?
amúgy oda is van írva: "ez ugyanaz Keme..." tán nem tudod elolvasni
tényleg.
nézd meg jobban
ugyanaz csak le van bontva
119 usa dodó + járulékos költség
néztem foxot is ilyen áron (airframe), de valahogy ez jobban testszik
mennyiért szórják? Én tavasszal vettem 1 fox panzelt totál kényelmes estem is benne + is védett
www.aunergyor.hu
:) de majd megyünk jövhőhéten is majd beszélünk
szeva GeryV8 , lenne egy kérdésem mennyiért tudnál hozni nekem tubliss 18 colos belsőt, és kéne hozzá egy plusz piros tömitő gumi is.
előre is köszi.
pont ilyen. asszem nekem is ilyen van. jól bírja, semmi gond vele.
hali,

szombaton pont 3 nap volt az az "1 hét".
komplett blokkfelet, kuplungkosarat az ebay-en kell vadászni, sajnos nem ebből áll a napom.

ha találok megfelelőt (jó, olcsó, megbízható, küldje mo-ra is, stb), írok.

g
úgy néz ki akkor csütörtökön megyünk oda, de attól még szombaton is összehozhatunk valamit félúton kecsó meg pöst között
Rajtaütünk csütörtökön
Szerintem kurva jó volt utána
Egyébként sincs az nagyon soha kikeményedve szerintem, használják sokan.
Matrix sisakok érdekelnek-e valakit? a vaterán megtalálod a képeket,de van sok más egyebem is!
Nincs is jobb, mint mikor a kikeményedett, mély nyomokba belehúzzák pár gumiabronccsal vagy egy kidőlt villanyoszloppal a finom port
HA nagyon nyomos, akkor szóltok és elhúzzák traktorral 20perc alatt
Szóljatok ha mentek, a szombat egyébként jó lehet nekem is
Én meg a pinát szeretem