GeryV8 te szoktál rendelni USA-ból, nekem kellene a kawahoz egy légszűrő ház (amiben a légszűrőszivacs van) mennyiért tudnál hozni, mert itthon elég drága, és sajna eltört!
Na sziasztok!
Komolyat motoroztunk ma nyársapáton nagyon!
Szerintem nagyon frankó volt a pálya , az idő és a társaság is.
Engem kicsit kiidegeltek a kanyarok, az ugratók és a féktávok, azon kívűl jó volt minden
Hát egy biztos, van hová fejlődni
itt leszünk helybe jöhetsz nyugotan ferihegyi gyorsforgalmiés ott Ecser felé kell jönni elsö körforgalomnál bejösz a földutra a leszálo pálya felé meg lehet ismerni jönnek mennek a kocsik nézika repülöket hogy szállnak föl le
és ott ha a leszálló pályával szembe állsz akkor jóbb kézfel lesz egy erdö látni lehet azt is ott leszünk
+ a közelbe van egy kis mini cross pálya azt is meg nézük menda ketö kitönö kondit fog biztositan ha hajtasz rajta keményen
Milyen móka ? Merre, hány km. stb. Érdekel a dolog, csak már lehet későn írtam. Felpakolni a mocit a platóra, elmenni oda, szerintem 11-re nem érek fel.
azt azért idefirkálhatnád , hogy merre keressünk majd ... vagy hova menjünk érted ..ha már annyira csatlakozni szeretnél...
mert nagy ez az ország...de írnak ide amerikából is..
Nem tudtok Veszprém megyében endúró v. krosszpályát ahol amatőrök is moccolhatnak?