Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A sok dili,mind nekem jött
"Valamiért" nem arra koncentráltam milyen motor meg milyen számok vannak ráírkálva
Ja még el is hisszük . Csak fotózás volt ezt a dumát.
motocross bugyi 2 ismerős arc is bevillan..

http://youtu.be/xmjr2TtrIcI
Persze persze,ha má a mocim előtt csúszik mászik,akkor a kígyóba csak bele kapaszkodtattam volna
Frankó ez úgy jól eshet az embernek hogy figyeld már ott a mocim azzal a csajjal
vagy még azt se....

az sáska gabi#22 motorja. róla is készült egy sorozat egy másik lánnyal. az is megtekinthető lesz majd az oldalon.
Én konkrétan arra gondoltam hogy lesz egy fotózás a pályáján, amin az ő motorja maximum a háttér szerepét töltheti be
szerintem nem véletlen a "medence" ott hátul....
Vajon a Zoli gondolt-e arra amikor elkezdett pályát építeni hogy mi minden fog egyszer még ott történni?
csak fotózás volt
Mennyivel jobban állna neki a patkánymotor
Legalább használod?Má mint ,nem a motort kérdezem
hi urak,

volt egy fotózás a motorommal pár hete.
akit esetleg érdekel, az megnézheti

ITT
Mán a hülye ember Az okosabb a másokéból
Saját hibábol tanul az ember...
Elég kemények aztán elkapnak egy fát és nem marad bőr az alkarjukon!
De kurv@ kemények azok ott elöl 1 szál protektorba
Reginát ajánlani tudom több embernek is bevált felénk.(nekem is) Főleg endurora nem hátrány ha gyűrűs a lánc. A lánckerekeket is cseréld ki mert gyorsan megeszi a láncot még ha jó állapotú is. A régit ne dobd ki tedd el jó az ha van
Meg hát...
Srácok, exc 200-hoz milyen láncot ajánlotok? Fingom sincs, mi lenne a jó, hány szemes stb "X" gyűrűs, "O" gyűrűs stb. Köszönöm! D.I.D és Regina láncokat dicsérik, de most azokból is melyiket, meg ha már új lánc, akkor kell új lánckerék is? Mert azok tökéletesek 14:48 van most
Színarany
Legalább,Te meg vagy
Imitt amott