Nem nem szedtem szét! de látszott rajtuk hogy azzal foglalkoznak hogy ausztriábol hozzák át a hibás gépeket és otthon összerakják ugy ahogy! Engem csak az idegesit hogy miért kell szidni a saját népét?amugy meg vér profik látszik valakin hogy ezzel foglalkozik. A furcsa az volt hogy az udvaron keresztbe állt a motor alig lehetett elférni (szóval nem nagy udvar) és a terasz följárata fele nézett a motor kipufja ha csörgött is volna vagy ilyesmi akkor se lehetett volna hallani mert a terasz visszhangzott és csak a dübörgést lehetett hallani na mind1 nem akarok vele foglalkozni tovább 7végén megyek 1 hondát megnézni (ugyan ilyen adok veszek helyre) kiváncsi vagyok mennyire tetszik majd neki a motrom ha ő is azt mondja hogy kókány szar akkor elhiszem.
Jah és ha esetleg indulnátok érte Szentgotthárdra akkor ne menjetek oda mert nem ott van! Magyarlakon de természetesen ezt se közli az eladó ha esetleg mégis beérsz Szentgotthárdra akkor ne rá hallgass hanem fordulj meg mert elküld a határ fele.(DUPLAkörforgalomnál fordulj balra)szerinte van ilyen körforgalom:)
hali! ezt a motort ne vegyétek meg ha jót akartok Ausztriábol hozott otthon összerakott szar.És az eladó a telefont is kikapcsolja ha útbaigazitást kérsz
Megkérdezhetem, hogy hol van Csömörön cross pálya, ill. bárki mehet oda, bármikor?
mellesleg most hogy van nem jösz erdöbe bandázni velünk
meg int csak a körbe körbe