Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

majd télvíz idején elviszem
triál nem bír ki, mert dagadt vagyok
Hát azt látni kéne,milyen a bele,így marad triál motor
első telót mennyire lehet kilágyítani?
voltam hegyi terepen, majd szétrázott a műszer pedig a leglágyabbra volt állítva
nem voltak nagy gödrök, csak baszott sok kő....
Már láttam még egyszer nem tudná megcsinálni
szeva ferihegynek uj trük link
Azért lehet majd a dukéval is endurózni.
én még nem irnám le,, ugyis ott fog a fejében kattogni , dejo is volt a terep...
Elvesztettetünk egy rücskösgumis társat- szerencsére csak átpártolt a SiMa gumira. Akár sm-et is kipróbálhatná
Nem , Tarcsára mentünk ki. Bejártuk a környéket. Fasza volt nagyon.
mi ma élveztük.
Ferihegyre kellene valami, egyébként reggel hivtál hivtalak, de gondolom már motoroztatok.
Voltatok Uriban?
Mint néző elmegyek azért Komlóra talán.
Nem száguldozni akarok.
Pálya biztos nem. Hányszor mondtam már neked hogy nem szeretek körbe körbe motorozni. Mi a jó abban?
Akkor már Komlóra nem is jössz? ennyi volt a terepmotorozás?
mi olyat mentünk Uriban, hogy fáj mindenem, király volt:) lehet neked is a pálya hiányzik.
Hmmm... A duke az olyan lassú.
Talán nem, Autós szemmel gondolkozom az utakon . Nem fogok száguldozni, ezért is veszek dukét , és nem valami seggrakéta betonmotort.
Ja tudom, először pucolás lesz. Ha nem segít akkor jön a csere.
Na, az ne jöjjön el vagy 100 évig még
ccc, majd ha tepsiben visznek le..
Fasza,lehúztad a rolót Előbb utóbb eljön ez mindenkinek
először pucold ki hézagmérővel aztán ha majd azután is enged akkor cseréld ki...
Nem sokáig .Behalt az egyik telószimeringem . Kicserélem mindkettőt, aztán már megy is fel a hasznaltautóra. Veszek az árából,meg még hozzárakok az asszonynak egy kocsit. Jövőre meg veszek egy Ktm dukét. Befejezem a terepmotorozást . Elég volt.