Ne feledjétek, 09.19-én kerül megrendezésre a 2010-es SUZUKI Enduro Márkakupa sorozat második futama az újszilvási Crosspályán ( és Környékén ) Nevezni 9.00-tól lehet, a pályát terveink szerint 10.00-kor nyitjuk meg. 12.00 szeretnénk elrajtoltatni a SUZUKI enduro futamot, amelyet a cross futam, majd az enduro open futam követ. Levezetésként a quadosoké a pálya, ők a szűk szakaszok miatt csak a cross pályát használják majd. Szeretettel várunk mindenkit aki szereti a homokban motorozós műfajt, akár saját képességeit akarja próbára tenni, akár nézőként érdeklődik.
Lehet az van má nekem is Megkéne ujjaztatni magamat Mondom asszonynak,addig oké,hogy odamegyek azt belémturkál a doki,de mi van,ha hátranézek azt a farkával nyúkál?
Teccik tunni ilyenkor is melózom Amiket leméregettem lemezeléseket délután, azokat ilyenkor számolom ki más rugókhoz,olajakhoz,adott dugattyúkkal,különböző testsúlyokra,ha úgy adódik,ne akkor kelljen időt húznom vele,ha jön olyan teló.Vannak amik kisujjból mennek,de van amit lehet nagyon variálni,és nem 2 perc programmal sem Ehhez képest, kúva olcsó vagyok
Kedves Motoros barátaink !
Ne feledjétek, 09.19-én kerül megrendezésre a 2010-es SUZUKI Enduro Márkakupa sorozat második futama az újszilvási Crosspályán ( és Környékén ) Nevezni 9.00-tól lehet, a pályát terveink szerint 10.00-kor nyitjuk meg. 12.00 szeretnénk elrajtoltatni a SUZUKI enduro futamot, amelyet a cross futam, majd az enduro open futam követ. Levezetésként a quadosoké a pálya, ők a szűk szakaszok miatt csak a cross pályát használják majd. Szeretettel várunk mindenkit aki szereti a homokban motorozós műfajt, akár saját képességeit akarja próbára tenni, akár nézőként érdeklődik.
Üdv,
A RODEO RIDE 34 Csapata
egy félig levágott kuplungkar miatt átveszik a motort egy versenyen gépátvételkor?
18:15
Motokrossz ob, Kőszárhegy
Sport1
szerintem menjűnk együtt csoportosaN urologushoz, és utána a legmélyebb mélységekig kibeszéljűk a dolgot, kinek milyen volt...
ez a ma reggeli javaslatom...
igy reggeli elött..
Legközelebb belemegyek a pocsonyába A kedvedér
Akkor mennyi a coplett eleje hátulja olajcsere meg fazonigazíttás?
Vagy ugy kell ki imátkozni