Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha boritékkal mész akkor tuti
Suzuki Enduro Márkakupa II. futam Újszilvás

Kedves Motoros barátaink !

Ne feledjétek, 09.19-én kerül megrendezésre a 2010-es SUZUKI Enduro Márkakupa sorozat második futama az újszilvási Crosspályán ( és Környékén ) Nevezni 9.00-tól lehet, a pályát terveink szerint 10.00-kor nyitjuk meg. 12.00 szeretnénk elrajtoltatni a SUZUKI enduro futamot, amelyet a cross futam, majd az enduro open futam követ. Levezetésként a quadosoké a pálya, ők a szűk szakaszok miatt csak a cross pályát használják majd. Szeretettel várunk mindenkit aki szereti a homokban motorozós műfajt, akár saját képességeit akarja próbára tenni, akár nézőként érdeklődik.

Üdv,

A RODEO RIDE 34 Csapata
lenne egy kérdésem!
egy félig levágott kuplungkar miatt átveszik a motort egy versenyen gépátvételkor?
Csáó!
18:15
Motokrossz ob, Kőszárhegy
Sport1
Veled meg kéne dumálni
...menj csak proszTATA, majd meséld el a benyomásod, csak ne itt
jo reggelt emberők...

szerintem menjűnk együtt csoportosaN urologushoz, és utána a legmélyebb mélységekig kibeszéljűk a dolgot, kinek milyen volt...

ez a ma reggeli javaslatom...

igy reggeli elött..
Szevasz!Amíg jó áron kapok mindent,addig ez marad
Gondolom van meló, darabig még ne vidd följebb az árakat , enyémmel is kellene vmit csinálni. Természetesen előtte még úgyis érdeklődöm...
Hi!
Legközelebb belemegyek a pocsonyába A kedvedér
Majd megérzed
Mé,olyan kicsi a farkuk,vagy vastag az ujjuk?
Nefürgyé le
Akkor már mindegy lesz.
25 ha alap, ha full eleje-hátulja egyben.
Lehet az van má nekem is Megkéne ujjaztatni magamat Mondom asszonynak,addig oké,hogy odamegyek azt belémturkál a doki,de mi van,ha hátranézek azt a farkával nyúkál?
Nemhiába aki akar az tud vagy mi a fene...
Akkor mennyi a coplett eleje hátulja olajcsere meg fazonigazíttás?
Míg volt aranyerem én is szenvedtem
Remélem oda nem jutok,csak 100 év múlva
Hát hallod,szenvedek vele néha
Teccik tunni ilyenkor is melózom Amiket leméregettem lemezeléseket délután, azokat ilyenkor számolom ki más rugókhoz,olajakhoz,adott dugattyúkkal,különböző testsúlyokra,ha úgy adódik,ne akkor kelljen időt húznom vele,ha jön olyan teló.Vannak amik kisujjból mennek,de van amit lehet nagyon variálni,és nem 2 perc programmal sem Ehhez képest, kúva olcsó vagyok
A puruttyán volt egy fazon, 80kiló szart operáltak ki belőle. Természetesen a boncteremben
Az komoly
Vagy ugy kell ki imátkozni