heló nekem van egy olyan gondom a motoron a vízhőfok mérővel h nem érzékeli h menyire meleg a víz !a mutató mindig a nullán van de nem jelzi h melegszik!ebbe kérném a segítségeteket h mit tudok vele csinálni !cserélni nem akarom kérlek segítsetek.hülyék kíméljenek!
heló nekem van egy olyan gondom a motoron a vízhőfok mérővel h nem érzékeli h menyire meleg a víz !a mutató mindig a nullán van de nem jelzi h melegszik!ebbe kérném a segítségeteket h mit tudok vele csinálni !cserélni nem akarom kérlek segítsetek.hülyék kíméljenek!
heló nekem van egy olyan gondom a motoron a vízhőfok mérővel h nem érzékeli h menyire meleg a víz !a mutató mindig a nullán van de nem jelzi h melegszik!ebbe kérném a segítségeteket h mit tudok vele csinálni !cserélni nem akarom kérlek segítsetek .hülyék kíméljenek!
Tudod egy mondat. FAKJU ez kint mindenre jó . Megértik ha éhes vagy. Ezt mondod ha megállít a rendőr ezt mondod a bevándorlási hivatalban is és akkor minden rendben lesz
na hallo itt vagyok
nem olyan egyszeru a helyzet
mar elmentem egy krosszpalya mellett remelem visszatalalok majd egy motorral faja minden,majd dobok fel kepeket beszaraaaas,kiraly feher homok beach meg minden,na most megyek angolra majd jelentkezek
nincs meg biciklim sem
nem olyan egyszeru a helyzet
mar elmentem egy krosszpalya mellett remelem visszatalalok majd egy motorral faja minden,majd dobok fel kepeket beszaraaaas,kiraly feher homok beach meg minden,na most megyek angolra majd jelentkezek
még megdumáljuk addig
mostmár inkább nem irt hozzá szöveget, lehet rájött, hogy nem nyerő az a goldfren lengővilla
Vasárnap délután lehetne szerelgetni,ha úgy alakúúl?