Az nekem is rémlik, hogy anno volt TTS, aztán átnevezték valami R2-re. De most van POWER 1 RACING és POWER 1 TTS. Dobozuk színe kicsit eltérő. Megnéztem a TTS piros, minősítése : API TC+, JASO FD, ISO L-EGD. A köcsögömet 2009 júniusban légtelenítették Az is lehet, hogy kifutó széria, de egyik sem szar az biztos és ez a lényeg
Japcsiknál teljesen általános az 1:32. 2004-es KX250 szintén zenész, de a vénebb KDX-eknél is annyi (pedig annyira nem "élesek": 200-36LE 250-40LE). KTM-nél 1:40-1:60-ig terjed a skála. De azért az is mérvadó amit a felhasználók tapasztalnak, na ezért kérdezősködöm
Nekem mintha aszonta vóna a bótos cimbi, h egyik a régi, másik azúj neve neki... mintha régebben TTS, most meg Racing lenne a neve Piros mind a kettő, nem?
Ma a Ferihegyi pályán találtam egy kulcscsomót, ha valakinek hiányzik nálam van, már valószínű, hogy a hó előtt ott volt, mert rozsdás lett!
esetleg a carbon öntapadós az milyen lenne rá ?
works connection 16.000.-
alu mindegyik.
Rmz 250 K5 mocira kellene..nem feltétlen carbon érdekelne csak az árával nem vagyok tisztában itthon nem találok sehol..
van aluból is vmivel barátibb áron.
írj egy mailt, milyen motorra kéne.
A duna-kanyarban egész éjjel havazott