Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.lasleeve.com/master...

Igaz, hogy látszat megoldás, de a kispénzűeknek jó az is. Ha meg törik a dugó, gyűrű, gyertya, akkor csak egy hónolás, vagy fúrás, és jöhet az új dugó . +egyszerűbb tuningolni is!
Az én dt-m is perselyes volt, és mindent kibírt, pedig ott is tört gyűrű, dugó.
Valami ehhez hasonló a miénk!domino
quick throttle
vagy
gyorsgázkar
néven keress rá...sok lehetőséged van!De szerintem a miénk is ilyen...
És honnan, mennyiért?
Rövidet tegyél ráááá
Nekem is sx 125 van!
Csacsika

Te vagy az alap mi meg a tuning!
Ahogy magamat ismerem nekem tuti dominó van rajta.
Szóval akkor én örüljek hogy nekem KTM van
és ne akarjak má még rövidebbet
A magura az tuning,a dominó alap
Szevasz öcsécském Jaja,már 87-ben is ilyen volt a KTM-eken,cserélgettük is le a Hondáét Azt,hogy ebbe az új fajtába mi a változás,azt max felszerelve lehet megítélni
Nekem sx125 van de szerintem lehetne rövidebb, nem vágom hogy ilyen e.
Én ezzel a gázkarral még nem is foglalkoztam....de a KTM-en található Domino-s gázkar ilyen lehet?
Mennyibe van?
125re jó
én vennék rá mindenképp az az lenne
majd amit veszek pitbike ot...arra is egyből veszek ilyen gyorsgázt
Ha nem túl drága nekem jó lenne mert az én súlyom alatt a 25ös nem nagyon tréfál meg.
annyiban jó hogy nem fárad el a csuklód a sok tekergetéstől...
én nem raknék az enyémre,mert tuti lenne 1-2 parás helyzet..mert ez elég gyorsan koppra tekeredik...
Mennyibe fáj egy ilyen és mennyire számít? Sokkal jobb a rövidebb gázúttal menni?
Ezzel nem lenne gond a 30 cm hó
Az az Fogaskerék áttételes,volt pár darabom,az az egy baja van,ha hülyén esel, törik a burkoló lap rajta,azt megeteted főddel,gyorsba kikopik.Alutetőt egyből másolj rá Jó amúgy,lehet níkem is lesz megint.
Sziasztok,

szerintetek ez a gázkar gyorsgáz?

Írja, hogy adott elfordulásra mekkorát emel, de a gyári adatok nélkül ezzel nem tudok mit kezdeni, a mocim meg távol van. Köszi!
Sima is,meleg is,vagy csak az lcd-t nyalogatom
Nesztek hüvelygomba
Inkább beszéljünk a hüvely gombáról.
Alufóliával kibélelek egy műanyagcsövet,előtte kivágom az ablakokat,persze tuningra majd pálmatexel beraggajtom a hengerbe faragok bele parafadugót,azt megyek vele 1 évet,még láncspraytot se kell használnom