Úgy tudom, hogy Hollandiában, Angliában és Olaszországban nikasiloznak hengert. Postával együtt olyan 60-70ezer Ft-ot mondtak anno nekem, az olaszt nem ajánlotta senki. Az új henger (CR250) a Hondánál 175ezer Ft lett volna. A neten 90-100ezer Ft körül új, gyári hengert lehet kapni, ahhoz kell dugószett is. Volt egy félreértésből eredő városi legenda, hogy van nikasilos hüvely is, de ennak utánajártam, nem igaz. Végül itthon meg lett hüvelyezve 23ezerért, az elég szarul sikerült, majd találtam egy szakembert, aki dugószettel együtt 52-ért komplett megcsinálta, és most járok 21-22 üzemóránál, megy, mint a barom, semmi baj vele.
Dióhéjban ennyi.
Kornél, tudok neked szerezni jobb gumit annál, amit adtam volna, nem a mintája miatt, hanem azok öregek, megnéztem...természetesen a money-t visszaadom, aztán meglátjuk, milyen lesz a másik gumi, elvileg az se drágább. Megoldjuk
hogy miért van ilyenekre szükség
döntsék el a pályán, nyerjen aki ügyesebb és gyorsabb. tudom, hogy ez álomvilág, de akkor is szomorú, hogy ilyeneket üzengetnek
Szomorú is, mert utána Szvoboda és a haverjai beígérték B. Janinak, hogy eltörik a kezét-lábát, ő meg bejelentette, hogy kiszáll a krosszból, Monoron nem is indult.
De csak visszajött...Igaz, Kőszárhegyen tavaly látványosan kerülgették egymást Bencével, mint gyanakvó macska.
Dióhéjban ennyi.