Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy tudom, hogy Hollandiában, Angliában és Olaszországban nikasiloznak hengert. Postával együtt olyan 60-70ezer Ft-ot mondtak anno nekem, az olaszt nem ajánlotta senki. Az új henger (CR250) a Hondánál 175ezer Ft lett volna. A neten 90-100ezer Ft körül új, gyári hengert lehet kapni, ahhoz kell dugószett is. Volt egy félreértésből eredő városi legenda, hogy van nikasilos hüvely is, de ennak utánajártam, nem igaz. Végül itthon meg lett hüvelyezve 23ezerért, az elég szarul sikerült, majd találtam egy szakembert, aki dugószettel együtt 52-ért komplett megcsinálta, és most járok 21-22 üzemóránál, megy, mint a barom, semmi baj vele.
Dióhéjban ennyi.
nem mondtam le, de elsősorban megpróbálom így megcsináltatni, ha nem tudnak csak horror árat mondani rá akkor az lesz a vége.
Szia

A hüvelyeztetésről se mondj le, ha jól meg van csinálva, kb. 50-ből kijön dugószettel együtt, és jól működik.
hy! nem tudtok valami helyet, ahol olcsón nikasiloznak?
EZ kell nekeeeeeeeeeeeeeem
üzemóra számláló 8000ft/db
Találtam egy eladó crossmotorthttp://racing-bazar.hu/motorke...
ohh okay meg beszeljk koszonom
cső

Kornél, tudok neked szerezni jobb gumit annál, amit adtam volna, nem a mintája miatt, hanem azok öregek, megnéztem...természetesen a money-t visszaadom, aztán meglátjuk, milyen lesz a másik gumi, elvileg az se drágább. Megoldjuk
multkor en is be nezztem,most menek le telot csinalni meg gumi csere de ebben az idoben,kicsit varok
Az esernyőtartónál mentem be
remélem ott mentél be a pályára, ahol kiszalagoztam nem lehet ám össze vissza motorozgatni
ügyes vagy majd tessék megmutatni
Most szereztem Móninak rohadt cuki kis bőr karkötőket Hong Kongból, ingyen posta, $2-3
meg ugye a kamatok még várok egy kicsit, aztán vehetsz egy garnitúra gumit Böbére
azt tudod, hogy van egy sanszod elverni a seggem
800 Ft-od....bocsesz...
így van....go bence
csak a szűk jobbosban...ott puha a homok...
jóvan, de nem ér elgáncsolni, ha legközelebb megismersz
hogy miért van ilyenekre szükség
döntsék el a pályán, nyerjen aki ügyesebb és gyorsabb. tudom, hogy ez álomvilág, de akkor is szomorú, hogy ilyeneket üzengetnek
az egyik versenybaleset (legrosszabb esetben is) a másik meg.......
nade hagyjuk én nem voltam ott, nem láttam, nem foglalok állást..
Szomorú is, mert utána Szvoboda és a haverjai beígérték B. Janinak, hogy eltörik a kezét-lábát, ő meg bejelentette, hogy kiszáll a krosszból, Monoron nem is indult.

De csak visszajött...Igaz, Kőszárhegyen tavaly látványosan kerülgették egymást Bencével, mint gyanakvó macska.
Osztom a nézeteidet...de utána mindkettő kiállt a futamból
jah, hogy az te vagy...na mindjárt megnézlek mégegyszer...
hmm...érdekes