Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát én ezt konkrétan láttam...az túlzás, hogy az öreg megvárta, míg a kanyarig elmegy a fia, de tény, hogy akadályozta Szvobodát, ahogy az is tény, hogy ő meg gyanúsan durván fordult alá Janikának.
A Bence Borka alatt fordult el egymásra estek Borka Bence testén fején állt fel, de ez talán járt a Becének mert kissé aláfordult.
De aztán az öreg nem engedte a Bencének felállítani a mocit rálépett a hátsókerekére és amíg a fia nem fordult el a kanyarban nem is engedte fel.Bent a boxban odamentem hozzá kérdezvén mire volt ez jó,hát majdnem nekem ugrott,aztán meg a Bence anyját szidta meg hogy megveri stb.Csalódtam benne jóban voltam vele de egy gyerekkel nem beszélhet így. Na röviden ennyi.
Áhh ügyes volt a kezelő....elötte letalpalta a gépet...elöl hátul...
bakki még jó, hogy nem borult fel vele együtt az a kanalas gép hogy engedhetnek ilyeneket a pálya közelébe
Érdekes csaj...hiába gáncsolod el.. olyen nagydarab csaj, hogy ott a versenyen is egy homlokrakodóval kanalaztatta össze magát
miért? mit csinált?
nem sok látszik a videon...
te mekkora gyagyás vagy nekem is feltünt, hogy átrohangál a kamera előtt legközelebb el kéne gáncsolni akkor majd megtanulja, mi a rend a pályán
Én aztat mondom, hogy 1:04-nél...én őt venném fel.. azt a kis piros sapkás Rosanilndát
2,54-nél átszalad valami gipszes rambó terepgatyóba ismeri valaki? Alkalmaznám testőrnek!
Most láttam újra a Bence Borka összemenést ,itt vesztette el sok emberke szemében az öreg Borka a becsületét.
Megalázó volt amit Bugyin csinált.http://www.youtube.com/watch?v...
Mondjuk van az a pénz...
jöhetsz hozzánk dolgozni majd megtanulod, mi az a munka
mmééé mer alszik az nem szar he!
Négylábú meg tollas állatokat nem bántok
Szegény kutyát te ütötted el? Mit ártott az neked
Hogy mik vannak?!? Szörnyű!
tudom, hogy hülyén hangzik, de igen :S
de most megyek is haza, mert elegem lett :)
-fel
+ majd
elvittem a cuccaimat a yamahááába
aszonta a srác,pár nap...remélem hétvégére össze tudom rakni a gépet
bár nemtom hol megyek fel..ha mindenhol fél méteres a hav
ja 0620/9753720
eladó lett... 150 pénz
Miért, Te dolgozol a munkahelyeden?!?
és tényleg :S
de sajnos nem kérhetem meg az informatikust, hogy hozza helyre az oldalt, mert mégsem igazán illdomos munkaidőben fórumozni :(((
A sportmotor a hibás. Nálam sincsenek smile-k, úgyhogy