nem szeretnél orálisan kielégítenki kedves Gyuri? szopjá le jóóóó?
Télleg vajon az erikszed bowdene nem jó bele, te ugyis aszondod hogy lehet power nélkül is élvezkedni, rendelj magdanak én fizetem
mentü VEGA barátommal(én vezetem)az autópályán és egy 3000 V6-os omega nem tudott megelőzni, végig ott jött mögöttünk, az elején még nem toltam annyira, de amikor elkeztett villogni odaléptem a Golfnak és pestig nem tudott megelőzni
sztm az omegás eléggé meglepődött
...hát úgy igazából még nemmértünk végsebességet mert hát nem egy mai autó,akármenniyre is rendben van a motorja a futómű meg hasonló dolgokat még meg kell csinálni mert nem bírják,de aminyit mentünk eddíg vele 210-220 körül......
Az autó tulajdonképpen a báttyámé,de kicsiricsivel szoktunk járni vele mogyoródra meg tökölre,alázni a helyieket .......múltkor egy autópályán egy r32-es IV. Golfo nem tudott megelőzni...tartottuk ezerrel nagyonkircsi volt
Uuuu, az 1es GTi-ket imádom az igazi az 1,6os 110pacival, de azér biztos durvább turboval....
Akkoriba probálták utánozni sok gyárak aztán az egyik alól a fék hiányzott a másik olyan volt mint egy papir....
GTi 4ever!
na de biztos nem 92es éveleji 3as golf rádásul Golf GL!
Te probáltad már?jól bírja? a hűtő sem sérül ilyen jól védene a lökháritó? Vagy nektek 2es Syncro van?
Télleg vajon az erikszed bowdene nem jó bele, te ugyis aszondod hogy lehet power nélkül is élvezkedni, rendelj magdanak én fizetem