Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

miért ha gurul a moci akkor nemforog a lánckerék????
sehonnan nincs letörve semmi
Sziasztok srácok! Jót motoroztatok?
gurulásnál is ezt csinálja...na mingyá megnézem,de nem hiszem h ez lenne a bibi
Hali
sztem nézd meg az első lánckereket lehet,hogy kitört belőle egy-két fog...akkor csinál ilyeneket
na mentem 1 kört...hallottam vmi csúnya hangot hátulról...hazajöttem,föl sztenderre,gzát húztam neki,hát ugrál összevissza a lánc.ez mitől van? pedig nem laza
menyibe fáj??
aha értem..mertcsak azért mert mindekép 4ütembe gondolkodok...nincs kedvem sok pénzt szerelésre költeni gyakran és elég drágák a 200asok..anyiért 250est is veszek...:) de mondjuk szal az egy dolog h 250essel is meglehet tanulni..de azért nem mindegy h folyamatosan arra kell figyelni h bénán csinálsz valamit és hátas...
eladó DT200Wr
szeritnem nem...én egy 250es kx el meg egy dt vel tanultam motorozni
ha a 200as és 250es cross mocik nagyábol egy árba vannak,akor meiket érdemes??csak azért mert én most szeretnék elkezdeni crossozni meikkel lenne érdemesebb??250es erös kezdés??
aszem 69
szega mindenkinek
mx77 vagyél fel msnre érdekelne a csimmád
utánna nemkellet jraaszfaltozni??
SZÉP
Elég brutál, gondolom szedte a kerekeit!
AZ ÉN GOLFOMAT LÁTTAD?

NÉZD MEG!!!!!!!
hány kg?
jó az...haver most vett.akkora stoppiekat tolok vele
milyen faszát dumáltok
a legjobb akkoris: orion 125
az is megy, csak most alszik kicsit, mig nem lesz jó a bowden....
xlzx nem lesz mocinézés...felhívtam és sajnos nem rendszámos a moci aszonta hogy pályázott vele csak és így engem már nem is érdekel...szóval ennyi
büszke? rx előbb volt mint crm...te örüljél h minőségi hengered van... de ez legalább megy...nem úgy mint a tied
biztos 2 van és azér nem megy rendesen a powered
Büszke is lehecc hogy olyan henger van az erikszen mint a CRM-en.....
nekem csak 1 bowden van a GILARDONI2es hengeber