Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nálam ok
A hiba az ön készülékében van, hölgyem...
szétesett az óóóódal :(((( smájlik sincsenek :((( csak ilyen bénácskák.
bocsánat a tévedésért :)
előzmény...
ez nem Taksony? :O
bugyi...
Akinek ma nagyon szar napja volt
Még mindig:
Taksony, ma:
Stimm
ebbe sehogy...
nekem lesz másik busz
ezzel tesómék szállítgatnak majd dekorációkat rendezvényekre
Ebbe hogy teszed be a mocit? A motorja hátul van és baromi magasan kezdődik a raktér.
tesómék ebbe már beleszerettek...
nekem meg még kb 1,5-2 hónap mire aktuális lesz a buszvétel
köszi
Szeva Faisst!

Egyik jó barátomnak van egy hasonló kisbusza 2500 as diesel motorral, 3 személyes, szerintem jó állapotban van. Motor szálításra kitűnő. Solymáron lehet meglesni, ha érdekel. Kemétől a telszámomat meg tudhatod.
ahogy látom már nincs meg a h100
ja úgy mellesleg a parillás dolog meg halad..
minden cucc ott az ügyvédnél...faterral átbeszéltek mindent múlthéten..
aztmondta átnézeti egy szakértővel..aztán támadásba lendülnek...
alig várom
mind1,nembaj hogy nem győztem meg őket..
jó lesz ez nekem..ha még meg lesz1-2 hónap múlva
A Krausz is krosszozik, úgyhogy engedékenyebbnek tűnik a "szekta-tagokkal" szemben. Nem tudom, engedne-e még 5-10 ezret, ha pl. csinálsz rá egy www.krauszauto.hu matricát
én ugyan ezt mondtam nekik...
amit mutattál hogy még van 1 olyan mint a tiéd
az 98 as,elől 3 személyes..sokkal nagyobb raktér..stb,290 ért
de gondolom azt is lehetne alkudni
Hubazz. Enyém 8 évvel fiatalabb, 2.5D (erősebb) és a raktere magasabb, hosszabb. Szintén 250-ért. Igaz, ez VW.
ezt veszik tesómék 250 be... http://www.hasznaltauto.hu/kishaszonjarmu/volkswagen/vol
kswagen_transporter-3513251

feltéveha az arc el tudja intézni hogy a forgalmiban benne legyen a motorcsere..
hát ez van
szívesen járnék én lábon a házam mögötti sx meg mx pályára
Annyi bajom van vele egyelőre, hogy a kasztnija papír vékony, hegesztésre átég és kilyukad, az ajtók felső keretrésze el tud törni ott, ahol találkozik az ajtó testtel, a kilincs felett. Enyémet is hegeszteni kellett ott. Hajlamos rohadni, azt figyelni kell néha, hol indulna el a romlás
Cserébe viszonylag könnyű, ezért nem zabál, így télen nekem 7,7-8 liter között jön ki, nagyjából mindegy, hogy üresen megy, vagy pl. benne volt 2-3 motor. A személyautókkal néha megszenvedek napi használatban a beindítással, ez meg 1-2 hét állás után is második ráizzításra indul. Nekem bejött
rendes terepmotoros furgonnal jár... evolucio.