Egyik jó barátomnak van egy hasonló kisbusza 2500 as diesel motorral, 3 személyes, szerintem jó állapotban van. Motor szálításra kitűnő. Solymáron lehet meglesni, ha érdekel. Kemétől a telszámomat meg tudhatod.
ja úgy mellesleg a parillás dolog meg halad..
minden cucc ott az ügyvédnél...faterral átbeszéltek mindent múlthéten..
aztmondta átnézeti egy szakértővel..aztán támadásba lendülnek...
alig várom
A Krausz is krosszozik, úgyhogy engedékenyebbnek tűnik a "szekta-tagokkal" szemben. Nem tudom, engedne-e még 5-10 ezret, ha pl. csinálsz rá egy www.krauszauto.hu matricát
én ugyan ezt mondtam nekik...
amit mutattál hogy még van 1 olyan mint a tiéd
az 98 as,elől 3 személyes..sokkal nagyobb raktér..stb,290 ért
de gondolom azt is lehetne alkudni
Annyi bajom van vele egyelőre, hogy a kasztnija papír vékony, hegesztésre átég és kilyukad, az ajtók felső keretrésze el tud törni ott, ahol találkozik az ajtó testtel, a kilincs felett. Enyémet is hegeszteni kellett ott. Hajlamos rohadni, azt figyelni kell néha, hol indulna el a romlás
Cserébe viszonylag könnyű, ezért nem zabál, így télen nekem 7,7-8 liter között jön ki, nagyjából mindegy, hogy üresen megy, vagy pl. benne volt 2-3 motor. A személyautókkal néha megszenvedek napi használatban a beindítással, ez meg 1-2 hét állás után is második ráizzításra indul. Nekem bejött
bocsánat a tévedésért :)
nekem lesz másik busz
ezzel tesómék szállítgatnak majd dekorációkat rendezvényekre
nekem meg még kb 1,5-2 hónap mire aktuális lesz a buszvétel
köszi
Egyik jó barátomnak van egy hasonló kisbusza 2500 as diesel motorral, 3 személyes, szerintem jó állapotban van. Motor szálításra kitűnő. Solymáron lehet meglesni, ha érdekel. Kemétől a telszámomat meg tudhatod.
minden cucc ott az ügyvédnél...faterral átbeszéltek mindent múlthéten..
aztmondta átnézeti egy szakértővel..aztán támadásba lendülnek...
alig várom
jó lesz ez nekem..ha még meg lesz1-2 hónap múlva
amit mutattál hogy még van 1 olyan mint a tiéd
az 98 as,elől 3 személyes..sokkal nagyobb raktér..stb,290 ért
de gondolom azt is lehetne alkudni
kswagen_transporter-3513251
kswagen_transporter-3513251
feltéveha az arc el tudja intézni hogy a forgalmiban benne legyen a motorcsere..
szívesen járnék én lábon a házam mögötti sx meg mx pályára
Cserébe viszonylag könnyű, ezért nem zabál, így télen nekem 7,7-8 liter között jön ki, nagyjából mindegy, hogy üresen megy, vagy pl. benne volt 2-3 motor. A személyautókkal néha megszenvedek napi használatban a beindítással, ez meg 1-2 hét állás után is második ráizzításra indul. Nekem bejött