Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok,

épp nincs motorom, nem tudjátok hol lehetne bérelni 1-1 napra.
5-600ft / nap áron jó lenne nekem.

előre is köszi

Noozsidék tudtak egy mély patakot , melyen még nem mertek átmenni, mert a kipufogót ellepi, elvileg ha húzod a gázt akkor nem megy bele víz és nem lesz baja, régóta tervezem, hogy meg kellene nézni.... 1 hónap múlva úgyis már jobb idő lesz.
az igen
akkor te még többet kaptál mint mi.
de nekem is jut mindenhova.az ülés az jó szűkre van szabva amúgy,de izzadsággal faszán fel lehet rakni
Ja és a tm-mel fogom gyakorolni a hátraszaltót nehogymá a saját motoromat tegyem tönkre.
Megpróbálom Kókán a nagyasztalon a drz-t remélem átmegy vele.
Beleszólásod úgysincsen Mi döntünk Geróval.
úgyis beszéltük hogy megyünk endúrózni egyet, csak én sajnálom a kawát, Kerkyra meg a ktm-t, de mostmár adott lesz 2 motor endurózni, tök jó.
nananananananananananana
0 fok vagy a felett mehet a móka
csak ez a hó ne lenne
Akkor két hét múlva mehet a kölcsönzés
most hétvégén is elég hideg lesz, nem lesz motor
2hét
Uff, én beszéltem
A segédváz az enyémen már alu, ezen meg nem tűnik annak
Bár így összehasonlítva lehet, h csak a háccsó sárvédőt meg a fejidomot variálta, a rajcámtartót nem
Na, ezek a gyári idomok
Meg újabb idomok vannak ráfaragva
Csá
Mikor hagyod el az országot?
Csak hogy tudjam, mikortól lesz plusz 2 motorunk Kerkyrával, hogy bérbe addjuk a haveroknak endurózni.
Nemrég még így nézett ki
Ez a motor simán 93-as ugyanolyan mint enyém volt.
csak Kakukk azért mondja, hogy lehet fiatalabb, mert tiszta, plusz jól van fotózva. Én tutira veszem, hogy 93-as.
Motorszám, alvázszám egyből elárulja.
csika1 & b-and-i

Köszi a válaszokat, lapozok tovább
Kb 1 liter benyát motoroztam vele.
ja ezek a lakatok tínyleg Pécsen vannak. Sokszor ellopták már a kerítést, mert öntöttvasból van, így próbálják elejét venni, hogy a Lákátosék megint eeevigyék
Bocs, ha megnézed az oldalsztendert, az az enyémnél régebbiek sajátja, tehát lehet 94-es is akár....

Viszont kíváncsi vagyok, hogy ezek az idomok (rajtszámtartó, háccsó sárvédő főleg) honnan származik, mert ezeket én is eltörtem