wp,brembo,magura,akra...ktm minőség
nem kell ezt ragozni
jobb futómű,jobb fékek,megbízhatósággal tuti nincs semmi gond..ennyi a lényeg
azt vedd amelyiket akarod,te döntésed
szevasztok
hátha érdekel valakit jó áron új oakley crowbar szemüveg
rossz színt küldtek tévedésből, hétfőn visszaküldöm cserére, addig is beszerzési áron
Hát most ezvan 26 üzemórásan ha jól látom!
Akkor jó ez a Öhlins teló tehát nem panaszkodhatok a futóműben,ugye kisimitja mindent ami kell? rumplik stb?
De ha megbizhatóságát nézünk akkor inkább Yamaha nem?
Zárójelben megjegyzem, hogy ha jól számolom, eddig 6 db olasz import papíros vasam volt (2 autó, 4 motor). Ebből 3 db (!) volt papír szerint több évvel fiatalabb a ténylegesnél. Igazán ez problémát nem jelent, ha a vas egyébként jó... meg bárcsak ez lenne a legnagyobb disznóság ebben az országban
Adok linket a KTM-ről ,itt van a hirdetésen! KTM 2009
Yamaha meg olyan 1,3 milla körül van!
egyébként szokatlan hogy nem hibás... de meglesz hogy sulyomra lesz beállitva minden csak aza lényeg hogy szépen dolgozzon;rumplikon legyen érzés mintha autópályán lennék...
ki és hogyan tette bele azt a 20 üzemórát a ktm-be?
én a ktm-et vinném ha mindegyik új lenne, de így lehet inkább a yamit.
a mostani wp már krva jó szerintem. a hátulja is. tény hogy jól be kell lőni, hozzád, stílusodhoz, kilódhoz. vagy elviszed a havasihoz. és ha még akkor sem tetszik (amit erősen kétlek) max akkor tennék bele öhlins-t.
Köszönöm a gyors válaszokat!
Azóta már kiderült,hogy alvázszám alapján is 94es a gép.........mondjuk ilyet se láttam még, hogy a 94es gépet 02esnek hírdetnek!
Na Yamaha YZF250 2009 vagy Full tuning(titán akrapovic is) KTM 2009
ezek közül válaszhatok!
Szerintetek ?
Yamaha vadiuj ..ktm meg keveset használt kb 20 üzemóra
Ktm-nek milyen a futóműve gyárilag?megbizhatósága? Mi lenne ha KTM-be betennék hátsóba Öhlins telót? jobb lesz a futómű?
nem kell ezt ragozni
jobb futómű,jobb fékek,megbízhatósággal tuti nincs semmi gond..ennyi a lényeg
azt vedd amelyiket akarod,te döntésed
Ha már itt tartunk... megbizhatóság? Yamaha vagy KTM?
Látom a fórumokon hogy sokan fikáznak le a KTM-ket
fényévekkel jobb,mint a yamaha
hátha érdekel valakit jó áron új oakley crowbar szemüveg
rossz színt küldtek tévedésből, hétfőn visszaküldöm cserére, addig is beszerzési áron
olvastam, utánanézek a dolgoknak és megy a válasz.
Akkor jó ez a Öhlins teló tehát nem panaszkodhatok a futóműben,ugye kisimitja mindent ami kell? rumplik stb?
De ha megbizhatóságát nézünk akkor inkább Yamaha nem?
Zárójelben megjegyzem, hogy ha jól számolom, eddig 6 db olasz import papíros vasam volt (2 autó, 4 motor). Ebből 3 db (!) volt papír szerint több évvel fiatalabb a ténylegesnél. Igazán ez problémát nem jelent, ha a vas egyébként jó... meg bárcsak ez lenne a legnagyobb disznóság ebben az országban
ha hozzáértő, jól beállítja akkor szépen fog dolgozni.
engem mondjuk csábít(ana) a 0 üzemóra. nem ismerni a ktm előéletét.
KTM 2009
Yamaha meg olyan 1,3 milla körül van!
egyébként szokatlan hogy nem hibás... de meglesz hogy sulyomra lesz beállitva minden csak aza lényeg hogy szépen dolgozzon;rumplikon legyen érzés mintha autópályán lennék...
én a ktm-et vinném ha mindegyik új lenne, de így lehet inkább a yamit.
a mostani wp már krva jó szerintem. a hátulja is. tény hogy jól be kell lőni, hozzád, stílusodhoz, kilódhoz. vagy elviszed a havasihoz. és ha még akkor sem tetszik (amit erősen kétlek) max akkor tennék bele öhlins-t.
melyik mennyiért van?
Azóta már kiderült,hogy alvázszám alapján is 94es a gép.........mondjuk ilyet se láttam még, hogy a 94es gépet 02esnek hírdetnek!
ezek közül válaszhatok!
Szerintetek ?
Yamaha vadiuj ..ktm meg keveset használt kb 20 üzemóra
Ktm-nek milyen a futóműve gyárilag?megbizhatósága? Mi lenne ha KTM-be betennék hátsóba Öhlins telót? jobb lesz a futómű?
maradok a drznél. de ennyi pénzért remélem lehet ütni vágni nyugodtan....
hívd el a haverod is! 2 hét múlva 1-et fizet 2-t kap akció lesz.
Na jó abbahagyom, mert Kakukk mindjárt eljön és lefagyaszt a csőfagyasztójával.