Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fene tudja,nekem aztán mind1
taksony is jó
ugratókat megcsinálták vagy még mindig csak puklik vannak?
léptem enni. majd leszek.
A tököli pálya túrva van, megnéztem, annyira nem nagy szám, de jobb, mint volt, 2000Ft.
Gyált túrják, mert a terület tulajának a fia motorozik ott, azt is megnéztem, sokkal jobb, mint volt, pályadíj itt is van.
Taksony meg van túrva, erősen sokkal jobb, mint volt, sár nincs, 1500Ft, hajóvontág találkozása tilos.
T. bicske állítólag 2 helyen kicsit sáros, de nem vészes, 2000Ft
az zsír
hát..sajna no motor..
meg csütörtök este elmentem itthonról és ma reggel jöttem haza.
lehet most hétvégén motorozunk egyet valahol kakukkal...lenyúlom a cr-t.
csak nemtom hol kéne menni majd
ötlet?
Szombaton kicsit megfagytunk, ha megálltunk, utána izzadtunk, ha mentünk, aztán pár emberkének már görcsölt a keze, lenyomtuk megint a 3-4 órás edzést, utána őrsgyűlés, este ájulás, azóta izomláz és enyhe megfázás, szóval "szinte" kár, hogy nem jöttél
jaja
minialkatrészekhez minimosó
Én sem. Robbanómotoros RC autókhoz
nem tudtam hogy van ilyen pici is
DID
ha gazdaságosat akarsz
Ha maradsz ezeknél akkor Rk sztem
Rá kell kérdezni, hogy ehhez kell-e még valamit venni a folyadékon kívül, mosófejet, kefét, nemtommit... A folyadék drága.
Köszi! Ezt már én is felfedeztem!Ez eddíg a legjobb ár!
50 körül lehet kapni zsír újakat
Mi az ára?
Egy gyors kérdés a hozzáértőktől:
RK X gyűrűs erősített lánc vagy CZ O gyűrűs sárkidobós?!?
Kinek melyikről jobb-több a tapasztalata? Kb. ugyanannyiért mindkettő, EXC450-re?
Köszi
hmm most már én sem látom,de sokáig fent volt.esetleg kérdezz rá telón
Biztos van itt ilyen?
Ezt akarom már felváltani valami kompaktabb eszközre
Szeva!

Mit ér meg neked egy elvágott műanyag kanna, meg egy ecset?
Jó reggelt!
Nincs valakinek eladó alkatrész mosója?
üdw ! Grat a géphez !
Hehe jobbkormányos..
Na, helyes, hogy minden a régi, mmint família kft-vel..
Igen, úgy emlékszem, hogy a bal volt a szar, és most azon vannak lukak.. Az ebéd korrekt volt, a többit kipótoltuk..
Most viszont eldőlök, még jegelek 1 kört, megaztán vízszintben még jobb.. Jóéjt, maradunk vonalban mosmár...
Mivel,hogy ez rendőrség így itt rendnek is kell lennie .Minden oké erre,térdig ér a hideg odakint,semmi különös.Kaját adtak rendesen?Csajok jók ott ,vagy rútak? Legalább vót értelme szendergélni?Azt legalább azt a lábad csinálták amit kellett?Me szoktak ám tévedni,tudod van jobbkormányos autó is
Köszi, demég nemtudom, jobban vagyok e... Majd ha újra ugróiskolázhatok ballábbal, na akkor jobban vagyok.. Nálatok helyre állt a "rend"?!...