Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nincskizárva hogy 2002es legyen,elég újnak látszik.Gerónak 94es volt és az sokkal öregebbnek látszott.hasonlits össze egy párat.amúgy ez elvileg rendszámos.8-10évet csak nem hazudhat a forgalmi
Udv.
Nemsokara rendelunk megint usabol. Ha kell valami, keress meg.
Gery
Stippistopp a fehér négykerekűűűűűűűű
ezek szerint lesz kapálás szombaton csak hogy addigra kimossam-e az összes meleg ruhámat, vagy sem
meg ha megyünk, akkor nem ártana valami bográcsfélét vinni, hogy tudjunk meleg teát csinálni
Van AutoCad-ed? Le tudnánk méretezni benne ezt a pályát, én megcsinálom 3D modellben, és Taksonyon kifaragjuk...
Halihó
Na milyen a szett? elég jó?volt már időd kicsit jobban megnézni?
Illetve ezt
nem, mert egy karbonmintás műanyag bevonat van hővel rázsugorítva, így ahogy tapogatom, masszív, mint állat. Majd inkább eltörik...
Ez hama lekopik
Írhatod a feketepontot,versenyverziót,itthon nem nagyon találsz.Amik meg vannak má egy rakás fosok,nehezek,szétporladt szarok.Csináltam egy párat,volt nekem is,kicsi- nagy is,gyenge mint a harmat.Ahhoz,hogy jó legyen egy darabig, vagyont kell rákölteni.Inkább szerezz kx-et lámpásost vagy csinálj rá.
ÁÁ ne reménykedj. A hétvégén összelapátolunk egy ilyet
Viszek csákányt is Szerintem jó kis edzés lesz
Üdv nektek!
Tudnátok nekem olyan webcímet mondani ahonnan lehet jó cross ruhákat,jó áron rendelni?Mert én nem nagyon találtam értelmeset!
Kösszönöm a segítséget!
Most viszont én kérdeznék a tisztelt nagyérdemütől

http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_kdx-3
513435

Gépkönyvem van KDX250-ről: 1991 D1 typ 40LE - 40Nm, 107kg (száraz). Kezdőbálnaként nekem elég szimpi, nem egy KX, de endurózni megfelelő. Ha jól tudom, mint sok más enduróból létezett ebből is egy "utcai"(index, különolaj, kmóra stb) meg egy "verseny" verzió.
Na azt nem tudom, hogy mennyiben tér el teljesítmény terén a két verzió. Mert olyanokat is hallottam, hogy a KDX gyenge, nehéz - gondolom ez az "utcai" verzióra vonatkozik. Illetve még az, hogy bár rokon a KX-el, de elég szar az alkatrészellátottsága.
Remélem a sok rizsából lejött a lényeg és feltudtok világosítani Esetleg tapasztalatok erről a kecskéről, szintén pirospontot ér
Sziasztok!

Metzger-ről, MagnumAti-ról, KisAti-ról és GeryV8-ról készűlt képek a mai naptól Március végéig megtekinthetőek a sportmúzeuban a Sportfotó Kiállításon!
Sport Agóra, 1146 Ifjúság u. A Papp László Sportaréne mellett, a Hotel mögött!
Aki arra jár nézze meg Őket!
Szia!

Én is nézegettem a gépet, a Vaterán is megtaláltam. A lényeg 1993-as a masina 2002-ben helyezték forgalomba Mo-n. 96-tól már visszatértek a hagyományos villához. Nikké is már olyan. Ettől függetlenül lehet jó vétel, de alkudni kötelező
Végre nekem is az sx jön be mx -et nem szeretem. Idén is max olyan pályára vagyok csak hajlandó elmenni ahol van sx pálya. PL Komló Tapolca, meg még kitudja.....
ez vastankos asszem....az picit gyenguska
hátha ez segít
ha pontosan nem is tudod meghatározni ez alapján, az azért látszik, hogy mindenképp te állsz közelebb az igazsághoz mint az eladó....
Sziasztok!
Bocsánat az off-ért, de a segítsgeteket szeretném kérni,mert motorvásárlás előtt állok!
Nikk te értessz az RMXhez! erről a motorról meg tudnál nekem mondani hogy mikori lehet,mert szerintem 94es,de a gazdája állítja hogy 2002es!
http://motor.hu/motor_vpage.js..." target="_blank">RMX 94?

Előre is köszönöm mindenkinek a válaszát!
Na már tudom kik voltak,de azt ,hogy mit kaptak azt nem sajnos.De reménykedek ,hogy te beavatsz a rejtélyekbe
Lassan tényleg elmondhatnád, ki vitte el...
orult itt mindenki, elhihetitek. fureszeket miert hagytak ott az rejtely ...
Na az fasza! Meg van a bike!
Gratula a zsaruknak....