Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

milyen ügyesek ezek a mai gyerekek
ha még egyszer 12 éves lehetnék
messze van. itt kéne egy a sarkon és lejárni heti 3x
neked is küldtem árat
mail ment a gmail-ra
Megtudom,de baromság.utána csak köpködnél rám.Látvány melót nem csinálok,havernak sem. Enyémet már próbáltam régen.Valami köcsög anyag
Vagy nem vagyok itthol,vagy a fiúk tanúlnak és kell nekik a gép. Vettem 1.6elektródát megtudod az inverterrel heggelni a csizma csatot?
Itt egy kis leírás hogy mi történhet egy dugattyúval pl. miért likad ki a dugó teteje.
http://ericgorr.com/piston%20p...
Hu, az tényleg nagy kaki. Inkább csináltam egy gmailt

Most találtam, Neked is jó lehet Gery:
fürcsi
Szeva bácsika,szabin vagy?
HI! Gery! Ide küldjed légyszi! zso.dulai@gmail.com Majd igyekszem másik mailfiókot létrehozni.
Pl én meg gmailt.
most sem megy át...
2010-ben ki használ még freemailt?!

csak annyi, hogy ma vidéken voltam egész nap. holnap küldöm a hiányzó dolgokat.
Hi! elküldenéd még 1-szer?
motocross topic
Helló! AMA phonix linked nincs véletlen?
dulai úr

tele a postaládád.
CZ ORM. A sárkidobós állítólag semmivel nem jobb mint az anélküli...
sziasztok
ha valakinek rmz 450 van és szeretne egy procircuit ti4 titán rendszert akkor eladó az enyém.
info@motoaction.hu 06302033084 ár 65e
Jó estét!
Talán légtechnikai boltban, ahol klímával meg szellőzés technikával foglalkoznak.
Szokott nekik lenni alumínium szalagjuk ami olyan mint a szigetelő szalag csak szélesebb kicsit
Emberek!
hővédő öntapadós fóliát milyen szakboltban lehet venni?
Tudjátok ami az oldalidom belső oldalára kell hőtükörnek a kipuffogó ellen.
Szia Nicc !
A számom 06 30 2882593
Hívhatsz bármikor !
Manó
Azt is olvastad mi volt részletesebben? Az a legjobb...
jerry springer show lesz ebből...
Reed mellett Stewart is sérült
Lehet, hogy a szuperkrossz vb végkimenetele tekintetében nagyon is meghatározó volt a szombati phoenixi verseny! Hiszen a két legnagyobb bajnokaspiráns, az ausztrál Chad Reed és a tavalyi bajnok James Stewart is megsérült a viadalon. (Hegyi András)

Reed és Stewart az 5. körben mentek egymásnak, amely balesetben mindketten megsérültek. Reed súlyosabban, Stewart könnyebben. Az ütközésben Reed bal karja Stewart motorja alá szorult: később kiderült, hogy Reed keze eltört és műteni kell! Egyelőre nem tudni pontosan, hogy mennyi időt kell kihagynia a kétszeres amerikai szuperkrossz bajnoknak, ám az sem elképzelhetetlen, hogy Reed idén már nem fog motorozni!

Stewart sérüléseiről nincs pontos információ – ő ugyebár Reeddel ellentétben be tudta fejezni a versenyt - , azonban nem hivatalos értesülések szerint rá is orvosi vizsgálatok, illetve kezelések várnak. Ennek ellenére Stewartnak a verseny végén még volt annyi ereje, hogy elmenjen Reed kamionjához és ott fellökje az ausztrál motorját!

A verseny után a nemzetközi szövetségnél, a FIM-nél és az amerikai szövetségnél, az AMA-nál is – ez a két szövetség felügyeli a szuperkrossz vb-t – főszereplő volt Reed illetve Stewart. Reed a balesete után ellökte Stewart fejét, amiért előzetesen egy versenyre eltiltották és 5000 dollárra megbüntették. Ezt a döntést Reed csapata, a gyári Kawasaki megfellebbezte, amelynek helyt adott a FIM és az AMA. A sportbírói beszámolóból ugyanis kiderült, hogy Reed csak ki akarta szabadítani a Stewart alá beszorult kezét és nem sportszerűtlenségből tolta el a vezéryamahást. Stewart viszont figyelmeztetésben részesült. Azaz ha még egyszer sportszerűtlenül fog viselkedni, akkor már automatikusan megbüntetik.