Ez a mozgalom szerintem csak azért alakult így,mert a nagy japánrajongók hitetlenkednek a KTM megbízhatóságában!Ez olyan amikor megvettem életem első Alfájat (164 v6 TB) mindenki azt mondta,hogy akkor innentől arra keresek.Aztán volt nézés,mert 2 év után úgy adtam el,hogy egy vízpumpát cseréltem.Aztán jött 156 jtd ott aztán a pdtdi fanok mondtak el minden fasznak.És jött 1,5 év probléma mentesség.Most Isten vagyok mert golf tdi-m van
Nekem semmi bajom velük, nagyon szívesen megyek bármelyikkel.
Pézsmáé kimondottan tetszik, vagy az SXF250 is jó volt, stb... Csak furcsálom ezt a fajta KTM-pride mozgalmat, olyan nekem, mint a Suzuki Swift-tulajok sértődékenysége
Marha érdekes ez a kisebbségi komplexussal kombinált folyamatos bizonyítási kényszer, amivel a ktm-esek folyton küzdenek, és ha kell ha nem, egyfolytában próbálják bizonyítani, hogy az osztrák márka igenis van olyan minőségű, mint a japánok, még ha senki sem kérdezi vagy utal rá, akkor is
A szenvedélyesebbje egészen odaáig ragadtatja magát, hogy a ktm még JOBB is
Egy KTM-ről nem lehet egy egyszerű eldőléssel csak úgy letördelni alkatrészeket ...ez nem japán
Ami nem esik le róla magától az már elég jól oda van csinálva a helyére
Mondhatni Borsó-biztos a szerkezet
a csavar az 8-as kapupánt, a szeges az 6,3-as önmetsző D-fejű, vagy Reiser, de az drágább, viszont kicsit jobb, hátra hosszabb lánc kell 1,5 szemmel, dupla belsővel kell szerelni és annyi.
úgysem értik, miről beszélsz :))))
(asszem én se kapok kölcsön többet senkitől KTM-et... :S )
Pézsmáé kimondottan tetszik, vagy az SXF250 is jó volt, stb... Csak furcsálom ezt a fajta KTM-pride mozgalmat, olyan nekem, mint a Suzuki Swift-tulajok sértődékenysége
A szenvedélyesebbje egészen odaáig ragadtatja magát, hogy a ktm még JOBB is
Ami nem esik le róla magától az már elég jól oda van csinálva a helyére
Mondhatni Borsó-biztos a szerkezet
mondjuk én is féltem, hogy ha letörök róla valamit, vajon hány havi fizetésembe fog kerülni :O :DDD
jo motorozást.