Mégcsak zsákon keresztül nézegettem, mert most max a huzatot teszem fel egy üléspúppal. Van benne minden gazdagon. matrica idomokra sárvédőre, telóvédőre, légszűrődobozra, villára, meg még mellé egy rakás kisebb indenhova + az üléshuzat k. jó a szett.
kb mint ez a monster szett, csak ez west coast racing http://universalmotor.hu/shop....
Nemsokára nyitok egy motorkölcsönzőt. Lesz egy drz, és egy 450-es tm amiket lehet ütni vágni. Óránként 500ft-ért. Sajnos csak kb 3hónapig fog üzemelni a kölcsönző, de addig mindent bele.
Nekem volt egy pont 91-es!
arra az előző gazdi kx250 hengert tett.
Imádtam. Strapás, ha rendesen karban van tartva. Alkatrész bontva alig van hozzá, utángyártottból is csak főbb cuccok, idom felejtős. Emiatt nem javaslom.
Amikor vettük, eladó mondta, óvatosan a próbát, mert jön fel az eleje. Haverom próbálta, mert neki már volt egy 125-se. Háromban odabaszott neki, egykerékre állt, rögtön fordult is vissza: én ezt nem venném meg! MEgvettem
Nehéz, mint a dög, mert minden vasból van rajta- segédváz, fék és váltókar, berúgókar. De nem is törik el.
Asszem 122kg volt teletankolva.
Inkább itt is az a fontos: milyen állapotban találsz rá! Buheráltat kerülni!
hu,erről hallottam valamit,asszem franciában van,szerelmesek ide tesznek egy lakatot,szerelmük jelképeként.mekkora faszság
az önkormányzat meg évente szedi le mindet és megy a MÉH-be
Hali! Azért hogy annyira értek hozzá, az túzás. De ennek itt a képen a blokkján még a vízszivattyú is úgy néz ki mint az enyémen (ami 1997-es). Vagyis ez nagyságrendileg a 90-es évek közepe. Dacára annak, hogy a fejidomot, a rajtszámtartókat meg a hátsó sárvédőt kicserélte újabbra. De sztem csak azért, mert eltörött és baromi nehéz hozzá műanyag idomokat találni (nem egyezik meg az RM-mel). Lehet, hogy olaszból hozták be a vasat, és "megfiatalodott" útközben
amúgy lenne kapcsolat, de még nem volt időm utánajárni.