Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Semmit sem érdemes, meg van fagyva a homok is, a felső 2cm-t lehet piszkálni, mélyebben csak ekrazittal. Szombaton kicsit takarítom, karbantartom a motort, felteszem a szép új karbon fék-és kuplungart, ha addig el nem kel.
Szombaton így lapátot nem viszek... illetve inkább hólapátot.
Végre most először hallok olyat, hogy egy lopott bármi megkerül!
Ilyenből többet!
Illetve kevesebbet, ne lopjanak.
Húú végre meglett,és tudni ,hogy kik voltak?Mert nem az újjáépítők a discovery-ből az fixx,hál isten ,hogy meglett örülök!Gondolom a Szecska is
Akkor csak kölcsön vették.
De a láncfűrészt nem hagytátok ott ugye?
Mert lehet olvassák a fórumot.
Szia! Bocsi hogy nem válaszoltam msn-en, de éppen havat lapátoltam. Ha gondolod most tudunk beszélni
nagy szerencse grat meg1x
sajnos nem dugoztak meg, egy hajtokarcsere es telofelujitas is belefert volna a nagy ijedtsegbe
jah, ugy kerult vissza, ahogy eltunt
grat! ep palapotban volt ?
A nap legjobb híre!
pezsgonel azert tobbre gondoltunk
szep napot mindenkinek
CSásztok
csitt-csatt!
hogy ti mennyire ráértek? :O
nem kéne dolgoznotok? szorgalmasan, serényen, mint a kis hangyák? :)))))
Biztos rejteget valamit.
Tegnap óta nézem a lábaidat, és azóta szorítod össze erősen. Nem fáradtál még el?
Jut eszembe: ezt a levegőminőség-rontást nem addig tudtad volna hatékonyabban művelni míg meg nem mostad a lábad?
Télleg örülök, h is van egyáltalán
Adj a megtalálóknak is egy pezsgőt Jó végre ilyet is hallani!

Mindenki betonozza le a motorját
Én biztonságtechnikával foglalkozok, és azt látom, hogy az utóbbi évben eléggé eldurvultak a lopások, és egyre rosszabb lesz még!
Legalább, ha leláncoljátok otthon isa vasat, akkor ne legyen mellette az asztalon egy flex, fűrész, stb. + Rácsot mindenhova!
Ez egy jó hír, de gyorsan a részleteket.
jóvanna
megyek, bent is rontom egy kicsit a levegőt
ez gyors volt,végre azt csinálták ami a dolguk.