Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasz mester!Örülök,hogy jobban vagy Minden jót és jobbulást!
Helloo csaj... Pénteken jöhettem volna, de annyira jó volt ott, rádobtam 1 napot.. Hajlik? 3 hétig rajta kell tartani a rögzítőt.. Kontrollröngenből visszafelé, lift bemondta az unalmast, lépcsőznöm kellett mankó nélkül. Nemsikerült jól, megterheltem úgy a lábam, aszittem bézbólütővel vertek térden. Doki ránézésre aztmondta nem lehet baja, én nemvagyok ennyire optimisztikus.. Most várom az idő múlását.. STe? Mikor leléptél, "kristályablakon" keresztül láttam, úgy tempóztál, mint gép...
Szia!
hogy vagy? mikor engedtek haza? mozog már a térded
szívesen
Az angol tudásomat inkább hagyjuk.....
Köszi a segítséget
Helloo EC-sek... Az ismerőseimnek: nálam most eza híradó...
Tényeket közlök
ha megpróbálsz rendelni és beteszed a terméket a kosárba, kiadja az összeget és a shipping info-ban szereplő díjtáblázat alapján ki tudod magad is számolni
nem valami nehéz, főleg, ha tényleg tudsz angolul
nem jelent rendelést, ha megpróbálod csak
Most panaszkodol, vagy dicsexel?
köszi, ezt én is megtaláltam, angolul írtam nekik levelet, azért válaszolhattak volna...
Hogyan tudnék fizetni? lehet h ezt is írják de nem találtam meg és a posta költség az mennyi?
Szóval ha 2 sisak akkor 43$?
Bocs a hülye kérdésekért de még nem rendeltem külföldről.
Már lemostam a nagyját ma átkötöttem, ott még egy kicsit sárga , de az is lejön a jövő héten. Akkor már fürödhetek rendesen
És narancsszínű még a futóműved vagy lekopott már?
most nem érek rá de legközelebb bepótoljuk
Nem lehetett kihagyni
Veled nem tárgyalok
Szalaggyá át egy pofonért narancslábúkám, de gyorsan
Az áll alatt azt érted, hogy nem áll
Ahogy mostanában áll a helyzet, még jó darabig nem fenyeget ez a veszély...
GD olyan hisztis és válogatós, mint egy kislány
Ha lemész az oldal aljára (...), ott találod a fuvarral kapcsolatos linket is (shipping). Nemzetközi fuvar az alábbiak szerint:
"International orders are shipped via the Air Postal system every Thursday. 2 to 3 week delivery time. FedEx International delivery is also available, 2 to 5 day delivery time. Chemicals and oils can not be shipped internationally. Call or fax us for a quote."

Ha nem találod ezt sem, nem tudom, milyen nyelven írtál nekik levelet
Azért erre ne köss fogadást... úgyis a nő dönti el