Köszönöm a bíztatást mindenkitől !! A képek miatt nem kell aggódni ha minden igaz 2 haverom is kint lessz aztán általába ők csinálnak nekünk minden képet!! A nyílt napról nemtok de elképzelhető mer sztem ennek legkésőbb 1 re vége van!Mostanában Csolnoki pályán lessz nyílt nap asszem Nov.4 én denem bizti!!
Szasztok Enduross Crossos baratok rakni neki nyelen teli gazal ugratni yeeeee mert vagyok fel dobva mert ma egy gyogyoru DRz vassal szaguldotam kiraly volt
Na motor mannék válaszoltak a mailemre hál Istennek.
3700/db és kettő kéne....(bowden még mindig)
Eddig 3ból 2 lett megkérdezve itt a környékbe, egy azt mondta hogy 8-9ért tud szerezni eredetit, 1meg aszonta hogy bowden javitással ő nem foglalkozik, nem tudja mikorra tud szerezni....
Remélem motormann-be van raktáron, és akkor gyorsan itt lenne....
Hétvégén lessz kertvárosi cross pályán amatőr cross verseny azt ott fogok induli!! Edzek is mint állat tegnap is már rendesen csöpögott az izadság rólam!!Reggel 9 kor van a race mi fél 8 fele visszük a motort ki de lehet hogy még hamarabb is.3000ft körül van nevezési díj ,fater beszélt ezzel az emberrel aki csinálja ezt a versenyt aztán az monta hogy egész szombaton locsolja a páját!!!!!!!!!
jó reggelt!
tegnap délután elkezdett végre esni és éjjel is esett de reggelre az utak megszáradtak , most meg süt a nap, szép tiszta az idő ...ez azt jelenti kell ma menni motorozni
ezt vártuk, hogy ne legyen por ...........ja csak még annyi, hogy meleg is van
nagyon a toppon van
sportmotor.hu/motoros_videok_u...
3700/db és kettő kéne....(bowden még mindig)
Eddig 3ból 2 lett megkérdezve itt a környékbe, egy azt mondta hogy 8-9ért tud szerezni eredetit, 1meg aszonta hogy bowden javitással ő nem foglalkozik, nem tudja mikorra tud szerezni....
Remélem motormann-be van raktáron, és akkor gyorsan itt lenne....
Én úgytudtam hogy sima nyíltnap lesz csak.
Rendesen lesz több géposztály is, vagy csak lesz 1 junior verseny és utánna szabad a plac mindenkinek?
Meg milyen már hogy nyíltnapon nevezési díjjat fizetni...
Vagy kitalálták hogy nem is nyíltnap hanem verseny lesz?
PLZ világosíts már fel.
Ja és hajrá!
Itt rohadok info órán.....
A gyári bowden meg 8ezer forint, hülyék ezek? Aszem télleg csinálunk inkább, ösziszünetet ha kibirja akkor már jó!
tegnap délután elkezdett végre esni és éjjel is esett de reggelre az utak megszáradtak , most meg süt a nap, szép tiszta az idő ...ez azt jelenti kell ma menni motorozni
ezt vártuk, hogy ne legyen por ...........ja csak még annyi, hogy meleg is van