huuu ez ez ugy kezdödött,hogy..............
szoval a lényeg annyi,hogy egy telepröl csortuk el a sok rezet+alut és 3haverom a müanyag boritást a telepen égette le a kábelekröl,ezt észre vették és kihivták a jardok.
Pekhünkre az egyik srácot elkapták,igy fél ora mulva már mi is a jardon csücsültünk
kb ennyilés ezért kell pártfogohoz menni
de hálaistennek és 12ezret kerestem és nem kellet birságot smemi fizetni szerencsére,de lett volna még avgy 40-50ezer ha nem bukunk le
szewa!
egy pártfogónak kéne tudni a taper kormányok árát ...hát milyen pártfogó az ilyen?.....kinek a pártját fogja .........talán a renthal-ét?
tényleg miért van pártfogói felügyeleted?
szoval akkor mennyi egy PRO TAPER kormány,ha valki tud valami oldalt ahol +lehet nézni adja már meg!
mert én se az rmcmotoron se az universalmotoron sehol nem láttam köszi
én megvenném a az összes endurot crossmotort amit a Honda, Kawasaki és Yamaha gyárt.
Na meg 1-2 speed és túramocit. gsxr 600.1000, Honda Hornet, kawa zx ek meg stb...
Olvasgattam vissza fele de ez az 5 ös lottóból ki milyen gépet venne,ez megfogott én ilyeneket:
Ktm 85sxs
yamaha yz 85 (Supermotosítva)
R1
R6
Wr 250
wr 450
Valami fasza pitbike
Rxv 450-550
Kx 65
sx 50
hy
tegnap is +mai hot fasza volt,voltam motorozni (egyedül )de attol függetlenbül fasza volt.
mx77-el miujság már régóta irt vagy meggyogfyult a lába és minden nap veret?
Hali!!Hosszú hévégének lett is eredmény faszát mociztunk:szombaton Tokod-ebszőnybányai endurocross pályig mentünk ki me kiderült h fizetős!!Voltuk sárisápi !helikopter leszálló! pályán amit nem nagyon használnak már asszem 45 km asszem!Vasárnap cross pálya és ameletti endurós rész na meg gyakoroltam az elrajtot ez után még volt 1 kis erdei suhanás!Vasárnap:Szántóföld meg erdő!!
tévbű néztem az esti dogokat, oszt anyira elfáradtam hoyg lusta votam fölkelni, bemenni a suliba.
szoval a lényeg annyi,hogy egy telepröl csortuk el a sok rezet+alut és 3haverom a müanyag boritást a telepen égette le a kábelekröl,ezt észre vették és kihivták a jardok.
Pekhünkre az egyik srácot elkapták,igy fél ora mulva már mi is a jardon csücsültünk
kb ennyilés ezért kell pártfogohoz menni
de hálaistennek és 12ezret kerestem és nem kellet birságot smemi fizetni szerencsére,de lett volna még avgy 40-50ezer ha nem bukunk le
egy pártfogónak kéne tudni a taper kormányok árát ...hát milyen pártfogó az ilyen?.....kinek a pártját fogja .........talán a renthal-ét?
tényleg miért van pártfogói felügyeleted?
mert én se az rmcmotoron se az universalmotoron sehol nem láttam köszi
mehetek megint pártfogohoz ezért nem vagyok suliban
Na meg 1-2 speed és túramocit. gsxr 600.1000, Honda Hornet, kawa zx ek meg stb...
de mégis leirom
busa
gsxr1000
r1
r6
z750
rxv550
sxv550
yz250
cr500
kx250
wr450
wr450 2trac
orion monster 125
orion pro series 150
orion 250 ( !!!! létezik!!!!)
husqvarna te610
husky te510
husky sm510
husaberg fe 501
aprillia rx 125 (160 )
simson rs125
tl1000
drz400
drz450
Ktm 85sxs
yamaha yz 85 (Supermotosítva)
R1
R6
Wr 250
wr 450
Valami fasza pitbike
Rxv 450-550
Kx 65
sx 50
tegnap is +mai hot fasza volt,voltam motorozni (egyedül )de attol függetlenbül fasza volt.
mx77-el miujság már régóta irt vagy meggyogfyult a lába és minden nap veret?