Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó az a könyv emberek.Érdekes volt az élet akkoriban, de már reményen felüli gépekkel harcoltak a fijuk!CR500...a kedvencem a 900as 2T, mert a oldalkocsis egységeknek 100ló alatt esélyük sem volt.....
www.hasznaltmotorok.hu/hirdete...

itt látok egyet a képen hivd fel!
ja regeltem
gondán sándor

lassan mek ki sártdagasztani
Nah beregeltél iwiw-re Standar? Mi neved, hadd nézzelek meg, mert nincs kedvem megkeresni a sok ismim közt
aloha!
felvettelek
levmik@freemail.hu, ez az msnenem.
Előre is kössz
Monnyá nekem egy msn címet, és átküldöm a könyvet
na voltak megnézni az rxek...koma el volt ájulva milyen jól megy, nem is érzi mi van az úton:Ofeleségével volt...megszólal az asszony:a kis jocikánknak le fog érni erről a lába .még hívnak, hogy kell-e vagy nem
olyan ez is mint a 25-be
Amúgy meg az enyémről komolyan mondom könnyebb volt levenni a hengert egészben, mint csak a hengerfejet
Mindig is gyengéim voltak a Kawák...
Ez az uj(KLX450) vmi isteni lehet
Amúgy meg ez is fogasléces elven működik, mint a 125ösömben?
Ott két pówer volt, egy fogasléc tolta ki be őket, fordulatszám függvényében röpsúlyos elven.
Oldalt ha KIPS fedelet kicsavaroztad, le lehetett ellenőrizni ,mennyi holtjátéka van a bal oldali szelepnek.
igen...igen..ó..igen..igenigen...onnan scanneltem be az aunerből...kurva ország..igen...elkúrtam

csak a hengerfejet kell lepattintani mert onnan meglátszik mi a zsír a power-rel! majd csinálok képet neked mert látom te kawasakis ember vagy
Amúgy henger lehúzása nélkül, hogyan lehet leellenőrizni, mennyira van kikopva power?
Öreg Kökényék még milyen gépekkel nyomták a könyv szerint?
Elolvasnám szívesen, milyen lehett az őskor!
Eredeti árában elviszem,azaz 50ft-ért
Ez az Auner 06 katalógusból van nem ?nekeem is megvan 1 épként olyan 35 től indul asszem a Pro tapper!!Nekem Pazzaz van
szerintem nem rossz motor .............főleg ha állapota jó........el lehet vele endúrózgatni hobbiból.....de azért vigyázz vele mert van most is egy powerszelepmentes itt a garázsba
Ez az élet, sose halunk meg
Konkrétan ilyen motorról?
Zoozee mi a véleményed a KDX220askról?
miket találtam magyar crosspályák leírás képek stb...
háát ez készen volt.....1 fogad van elöl, azt is lottón nyerted
megcsináltattam!! mégis ereszt a hűtőm!! mennyi egy új hűtő?