Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na még egyszer. Minden másnap szoktam. Karácsony másnap, meg húsvét másnap
Minden másnap szoktam

Kar
kefélni kell reggeltöl estig, garantáltan elmulik....

jahhh hogy attol csipődött be, ?
Hali emberek. Idegbecsípődésre nincs valakinek valami jó gyógymódja? Tegnap bekattant a derekam alig tudok mozogni
Sziasztok!
Srácok ENDURÓ KLUBOK-KÖZÖSSÉGEK címét keresem kapcsolat
felvétel céljából! SEGÍTSETEK!
HA VANNAK CÍMEK IDE KÉRNÉM motorostura@citromail.hu
köszönöm
mondjuk egy tömegsex jelenet szerintem is jobban sűlt volna el ott középen...
irány MONOR
jupíí
de jó neked
Csak volt értelme,látod,tudod má a gombokat kezelni
Csak tudnám mért vetted magadra....
A válasz erre gombot sem ismered,azt osztod az észt,helóka!
Vín lítemre má lehetek fotelkrosszos is akár,mer ha te mától nyomol napi 8-ba motrizást,se nem érsz utol sose üzemórába,úgyhogy a meghívódat tegyed az óvodák bejáratára
Köszönöm a meghívást. Srácok, most nemá...Szerintetek tényleg odavaló az a tragikus kép? Őszintén.
Na mindegy. Olyat plakátoltok, amilyet tetszik, én meg szólok, ami nekem nem tetszik, ilyen a világ.
Kedves Keme!
Gyere el és érezd jól magad, mint tették ezt sokan mások az évadzáró motoros összeröffenésünkön, de ha esetleg síró kisgyerekként távozik valaki a nap végén és esetleg menekülésre fogod Magad a tábortűz mellől mikor felrobban egy benzines kanna, akkor legyen DEJA ' VU érzésed a figyelemfelkeltő plakát iránt táplált kételyeid miatt.
Ez meg már Motocrossmania müve ! De mindjárt itt a javitott verzió erről ennyit!
Megmondom a frankót: duzzogás helyett fogadd el a kritikát, mert nem hiszem, hogy ha átgondolod a plakátot, továbbra is úgy érzed, hogy egy vidám enduro verseny reklámjába bőgő gyerek meg háború kell.

Peace.
De megmondom a frankót! Fotelkrosszos topikba máskor nem is rakok meghivót Tudom már ronis mért irja ezt mindig
Irigy? Mi a szarra? Ejnye, de rosszul tűrjük a kritikát.
Biztos velem van a baj, hogy nem látom a síró gyerek pozitív oldalát.
NEm értem mit kell egyből leszólni mindent!
Csak tudnám mért a negativ oldalát fogod a dolgoknak! Na és azt hogy honnan tudod a plakát szerkesztője hogy gondolta ezt a képet! VAgy csak irigy vagy?
Béla, holnap te jössz Monorra?
Az zsir ár ,majd konzultálunk.
...meg Csika.
engem má megint kihagytál
A síró kisgyerek és az atomrobbanás gombafelhője kurvára kellett a plakátra. Gratulálok.
Kéne még rá pár csonkolt menhelyi kutya, felpüffedt éhezők, fekélyes betegek és néhány síró öreg, akinek elvitte mindenét az árvíz.