Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

airframe 28 körül
r3 lenne most jó áron 18 körül
raceframe 38 sacc

láttad a gépet?
Fürdőben voltam, de rosszabb volt úgy támogattak ki , mert nem bírtam ráállni utána. Gyógytornán meg mi a fenét tudnának vele csinálni, a bokám hajlik rendesen a térdemmel együtt. Esetleg egy profi masszőrözés jót tenne neki. A műtét után reggel a doki azt akarta keljek fel menjek terheljem.
Ok, denemmindegy hogy hogyan.. Tervszerűen, takarékosan, fokozatosan.. Persze nekem is csak a pofámnagy, merthát magammal link vagyok mint a véreshurka, majmeggyógyul magától... MX1-es Suzuki csapat mottó: miaf@szt csinálnánk vasárnaponként?!...
Akkor Ön fasztumgélbe mártott csavarokat kapott, Uram
Terhelni kell azt,egy láb a földön egy a bőrön azt dikicselni a jányokat
Ja, nemúgyértettem, az ilyen fullos magánklinikás sztorikra gondoltam... Persze van olyan ismerősöm, előre 2 kiló a mindentvivő főatyaúristen sebészprofnak, a lába úgynézki, mintha jakuzák intézték volna el, és a melóban sem tudja rendesen használni... Bakker, kiállt egy gyári KTM...
Nahát ezért ismeretlenül, innen a monitor elől, / így pláne nagy a pofám.. / érezd magad lek...rva... Pláne a mikorunkban aza legfontosabb.. Énse úgyértem, hogy napmintnap gyógytorna, de valami célirányos mozgás, fürdő, ha lehet, úszás, ilyenek... És nem agyonterhelni első nekifutásokra...
keveselte a lét biztos...
Előre nem adtam pénzt senkinek. Nem is tudtam ki fog műteni . De a dokim nagyon jó fej. Első kórház utáni vizsgálaton csúsztattam oda neki a borítékot a zsebébe. Alig akarta elfogadni
egy fox airframe páncél L-es mennyiben állna meg szted?
ja egyébként szép a volt motorod.
Attakúva,ezzel kergetheted a mobi dikket
A balesetiben csinálták. Semmi rehabot nem csináltam . Se gyógytorna se semmi.
Itt egy friss kép a lábamról. Nem bele szeretni.
Amúgy Neked hol műtötték a lábad? Ezis egy elb@szott ügy, hogy a lé határozza meg azt, hogy mennyire raknak össze.. Haver kapott ajándékba v.mi manager revíziót, állítólag a cerkáját is kiverték, úgyhogy hozzáse értek... Merthát az élsportolókat is összerakják, és úgy folytatják, mintha semmi sem történt volna.. Bár a legfontosabb tuti a rehab..
minden nap más.
most épp piros és 450
Milyen színű is lesz? köbcenti?
Később?! ennél már nagyon nincs később.
fasztum géllel nem kenhetem mert akkor nem tudom megmondani nektek az időjárást előre.
bárcsak a sajátomat hajtanám már...
Nem akkor érzi azt az ember, hanem majd később... ne szóld el magad
Ha meg lesz megengedem hogy mehess vele. Ma kipróbáltam nagyon fasza.
Mikor bent voltak a másik lábamban a csavarok akkor sem éreztem meg az időjárás változást. Lehet azok nem voltak ekkorák mint most.
Vagy ő lesz a fasztumgél reklámarca... bár az épp én is lehetnék
Nálunk a negyedét n állom a többit az asszony. Szegényt,de sokszor messzívatom,hogy pakolok a kosárba,a kocsiba majdodaadom az árát,azt elfelejtődik mindíg.Azt esszercsak lenyújja egybe,de késszerannyit.
Extrem TV: újzélandi motocrossz... Aza párszál hajam még mindig kócos...