Fürdőben voltam, de rosszabb volt úgy támogattak ki , mert nem bírtam ráállni utána. Gyógytornán meg mi a fenét tudnának vele csinálni, a bokám hajlik rendesen a térdemmel együtt. Esetleg egy profi masszőrözés jót tenne neki. A műtét után reggel a doki azt akarta keljek fel menjek terheljem.
Ok, denemmindegy hogy hogyan.. Tervszerűen, takarékosan, fokozatosan.. Persze nekem is csak a pofámnagy, merthát magammal link vagyok mint a véreshurka, majmeggyógyul magától... MX1-es Suzuki csapat mottó: miaf@szt csinálnánk vasárnaponként?!...
Ja, nemúgyértettem, az ilyen fullos magánklinikás sztorikra gondoltam... Persze van olyan ismerősöm, előre 2 kiló a mindentvivő főatyaúristen sebészprofnak, a lába úgynézki, mintha jakuzák intézték volna el, és a melóban sem tudja rendesen használni... Bakker, kiállt egy gyári KTM...
Nahát ezért ismeretlenül, innen a monitor elől, / így pláne nagy a pofám.. / érezd magad lek...rva... Pláne a mikorunkban aza legfontosabb.. Énse úgyértem, hogy napmintnap gyógytorna, de valami célirányos mozgás, fürdő, ha lehet, úszás, ilyenek... És nem agyonterhelni első nekifutásokra...
Előre nem adtam pénzt senkinek. Nem is tudtam ki fog műteni . De a dokim nagyon jó fej. Első kórház utáni vizsgálaton csúsztattam oda neki a borítékot a zsebébe. Alig akarta elfogadni
Amúgy Neked hol műtötték a lábad? Ezis egy elb@szott ügy, hogy a lé határozza meg azt, hogy mennyire raknak össze.. Haver kapott ajándékba v.mi manager revíziót, állítólag a cerkáját is kiverték, úgyhogy hozzáse értek... Merthát az élsportolókat is összerakják, és úgy folytatják, mintha semmi sem történt volna.. Bár a legfontosabb tuti a rehab..
Nálunk a negyedét n állom a többit az asszony. Szegényt,de sokszor messzívatom,hogy pakolok a kosárba,a kocsiba majdodaadom az árát,azt elfelejtődik mindíg.Azt esszercsak lenyújja egybe,de késszerannyit.
r3 lenne most jó áron 18 körül
raceframe 38 sacc
láttad a gépet?