Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látlak, te huligán kissé szétestem a nagy szabadságban
hogy van a kis család?
Tsókolom Megróbálok köszönni,bár szerintem ússe látod
ha nem betegszem bele nagyon a szilveszter éjszakába , akkor viszek egy kis sütit csak hogy jobban csússzon a sör
Oké! Az újévi köszöntő mellé küldöm a helyszínt, időpontot. Csavaroskiflit meg mindenki hozzon magának
Sanya mester benne van?Anélkül elnyomnátok Szövetség alapításhoz értek,egyesülethez nem
Megnéztem az adatlapomat, ha folyik némi Sört-lök-Holmes vér az ereidben, ott a számom.
Csikamester!
Hánnélküled else kezdjük. Kell az okosság is!
Sajnos nem tudom még a számodat, de a bányászok nevében várunk. Én most auslandiában vagyok 31-éig, úgyhogy a Geréék keresnek addig valami becsületsüllyesztőt.
Elsején szólj, üzenj, hogy hol és mikor van a gyűlés ott leszek és ha tudok segíteni valamiben, szólj addig is
Én tudom biztosítani a Zsil-völgyi szénbányászok arcon járó technikáját ott, helyben. Ott leszek, na. Számomat tudod?
Na,akkó ez mán rámsenemvonatkozik
Helló Mindenki!

Előreláthatólag úgy néz ki, hogy gyűlünk egyet 2-án Taksonyban, hogy megbeszéljük a endurocross-egyesület alakulását, amiről már olyan sokat téptük a szánkat.
Pontos helyszín még nincs, de nagyon úgy néz ki, hogy valami vendéglátóipari egységben (ek: korcsma) ülünk le egy barátibb beszélgetésre.
Akit érdekel gyüjjön Mindenféle ötletet szívesen fogadunk
tudtam, hogy valakit kihagyok...

19eft
szivaccsal együtt, fekete, arany, ezüst, vagy szürke színben.
Jó estét! Nekem nem küldtél,pedig engem is érdekel.
betegek
kicsit gyenge a gép, de lendületből megoldotta
amilyet szeretnél. van 100 féle

küldtem linket, ott meg tudod nézni
Köszi ez milyen magas?
küldtem árat pro taper vastag kormányra.
elég jó szerintem

Á, lassan az EXC egyedül is hazatalál már
Huuu ezek nagyon jó képek.
Élő szövet a fémvázon. Haza értél gond nélkül?
Te miért motorozol éjszaka is tükrös lencséjű szemüvegben?
WoaH!