Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valami factory változat ha jól emlékszem.
Nem az szebb
Szép.
Ez konkrétan az a motor amit néztél?
Hogy nézne ki egy ilyen a garázsomban? Ez a motor korongos szelepállítású, vagy hagyományos ? Ha valaki tudja ne tartsa magába.
sehol senki? itt mindig élet szokott lenni!:O
talán mindneki motorozik!
ok megmondom neki
Amennyiben a haverod írt a CR-fórumba, mondd meg neki, ha tud illedelmesen is kérni, akkor bizonyára segítséget is kap.
szevasztok az egyik haveromnak kimen a cr-jéböl(93) a cdi kellene neki 1 aki tud vagy tudja hollehet ne beszerezni és persze nem csilagászati áron az jeleze már itt a fórumban köszönöm
szia, nem találom, lehet nem jött át.
küldd el még1x mik kellenének.
Cső... Énis a jókezű masszőrről hallottam, hogy azaz akut megoldás... Persze én a gerincmasszázsra értem, első körben mindenképp..
hahó én a múltkor írtam neked mailt hogy szeretnék rendelni alkatrészeket a tengeren túlról ! engem acél szelep illetve a hozzá tartozó rugószett érdekelne elsődlegesen, de ezen kívül hajtókar tömítés ftcsapágy meg hasonló motorikus alkatrészek is !
ha tudnál ebben segíteni : pudvapappa@freemail.hu
nézek rá jó árakat, és írok
Ment a Mail
Na most ki öntöttem a lelkemet, de még kéne ez is az is, csak hát a Píz amiből élünk az nincs
nemtudom, nem ismerem a masszázsinfo árait...

küldd át mailban mi kellene, és mondok árakat. rendeltem már többször alkatrészt is.
Ok, megprobálok, de nem ígérek semmit
csá!
Nem tudod alkatrészek is olcsobbak az ithon árhoz képest?
Mert akko be rendelek aztán akkor le is ugornék érte mert azért már érdemes, mit gondolsz?
Sziasztok

Aki él és mozog jöjjön holnap ferihegyre motorozni!
uhh...hát elég érdekes masszázs lenne sztem
szabadon választott, a mi korunkban már a gruppen sex is kötelező, nem csak ajánlott,

a swinger tagsági kártya pedig 40 felett szintén kötelezö...
Ha tudok mozogni akkor természetesen. Megpróbálok most elvánszorogni a körzeti állatorvoshoz
Holnap megyünk megint a reptérre. Jössz?
Ja azt nem kérdeztem én legyek a fiú, vagy a lány ?