Az fasza . Mentő vitt el? vagy kocsival vittek be. Az én mentőm elakadt a homokban és traktor kellett hogy kihúzzon minket. Galus barátom szaladt haza a trakiért, mert sehogy sem tudták a többiek kitolni a járgányt.
Felmentem a pályára utolsóként és az előttem levő srácnak (Először volt pályán) leesett a kipuf dobja és vissza fordult érte amit az leérkezőbe meg is talált.Én meg amikor elugrottam láttam meg,hogy velem szemben áll és megcsináltam életem első whip-jét csak húztam egy első féket is és orrosan sikerült,aztán villany leolt volt,se kép se hang... de a srácot nem találtam el!
Nekem a bokám ment el,egy olyan csont tört el benne ami elég szarul forr össze.8 hét gipsz meg 4 hónap tehermentesítő ami egy műanyag csizmát jelent és fix boka.
Nekem 2 hét múlva szedik a vasakat,majd onnan várok javulást,már nekem is elegem van a fájdalmakból meg,hogy 6 hónapja nem mozdul a bokám! Ma voltam autószerelőnél és azt mondta,"úgy megyek mint MC DC" Remélem nyárra jók leszünk és Tudunk majd menni,talán Tapolcán még ütközhetnénk is,mert láttam készültök oda is!
Hívd fel ezt a számot(Feri 06309213948) mond meg, hogy a Nagy Gábor adta meg, mert egy évre előre tele van.
Segíteni fog Mo.-n szerintem ő a legjobb masszőr-csontkovács !
Tapasztalat.
Kidtudja-e aztat, hogy ez a Motoros tv fogható-e normál digitális parabélával?
Segíteni fog Mo.-n szerintem ő a legjobb masszőr-csontkovács !
Tapasztalat.
Engem is ő szokott összerakni.