Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az fasza . Mentő vitt el? vagy kocsival vittek be. Az én mentőm elakadt a homokban és traktor kellett hogy kihúzzon minket. Galus barátom szaladt haza a trakiért, mert sehogy sem tudták a többiek kitolni a járgányt.
Felmentem a pályára utolsóként és az előttem levő srácnak (Először volt pályán) leesett a kipuf dobja és vissza fordult érte amit az leérkezőbe meg is talált.Én meg amikor elugrottam láttam meg,hogy velem szemben áll és megcsináltam életem első whip-jét csak húztam egy első féket is és orrosan sikerült,aztán villany leolt volt,se kép se hang... de a srácot nem találtam el!
ÓÓ basszus az durva . Kérdeztem már? hogy törted össze magadat?
Sőt biztos is,mert nekem mellette sorozat borda,szegycsont,háti 4-5 csigolya.De legalább kipihentem a sok munkát!
Akkor én lehet jobban jártam se gipsz se műanyag bizgenytyü, se gipsz.
nekem azt mondták csak a mászókavázas ktm-ek törnek. fos a honda, nem is veszek.
Nekem a bokám ment el,egy olyan csont tört el benne ami elég szarul forr össze.8 hét gipsz meg 4 hónap tehermentesítő ami egy műanyag csizmát jelent és fix boka.
Azt meg ússe használod semmire
A te lábaddal mi történt ? Gipszelték? enyémet nem .
Nekem a bokám és a térdem is jól funkcionál, csak közötte szar.
Nekem 2 hét múlva szedik a vasakat,majd onnan várok javulást,már nekem is elegem van a fájdalmakból meg,hogy 6 hónapja nem mozdul a bokám! Ma voltam autószerelőnél és azt mondta,"úgy megyek mint MC DC" Remélem nyárra jók leszünk és Tudunk majd menni,talán Tapolcán még ütközhetnénk is,mert láttam készültök oda is!
Lassan de kurva lassan. Épp ma voltam dokinál kérni fájdalomcsillapítót
Nem
Helló Mindenkinek!

Kidtudja-e aztat, hogy ez a Motoros tv fogható-e normál digitális parabélával?
Endurocross a MotorsTV-n !
Akkor király ezt benéztem! Lábad gyógyulgat?
Az nem az a a motor , csak egy képet raktam be.
Látom KTM projekten gondolkozol!Szép a motor így ránézésre nagyon egyben van!
Ne próbáld, hívjad !
Ok megpróbálom köszönöm
Hívd fel ezt a számot(Feri 06309213948) mond meg, hogy a Nagy Gábor adta meg, mert egy évre előre tele van.
Segíteni fog Mo.-n szerintem ő a legjobb masszőr-csontkovács !
Tapasztalat.

Engem is ő szokott összerakni.
aki legyártotta
Mondtam én ezt má sokszor,nekem ezé nem kell csak acíííl vázos pedig alig megyek,azokis törnek,alu meg mint a ropi.Mondjuk hobbistáknak jójaz
Ki ment éppen akkor vele?
egy kicsit megfáradt váz