Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én ritkán írok be,de azután mindig mindenki eltűnik.Most is ez volt.Biztos büdös vagyok
azután énis bealudnék... Bár ettől még pudingok...
Biztos mind bealudt a kufirc után...
Komolyan nem hiszem el, hogy karácsonykor már fél 2-kor nem vagytok fenn? Nem az asszonyon, az EC-n...
Sziasztok! Kellemes Ünnepeket!
Nem tudjátok,hogy olcsó,de nem gagyi matricaszettet hol lehet venni 400/426-ra?parillán,universalon,moto-completen kívül
Ott a hejem.
Róbert bácsi konyháját is megnyitottátok otthon? Ennyi kajával átlehetne kelni a sivatagon... Na a kocsonyára összefutott a nyál a számban, beis kapcsolom a fogászati elszívómat... Ekkora a vendégsereg?
Mennék, de Miszlára kell mennem , családlátogatásra.
Hétfőre tervezzük hogy kimegyünk mi is. Ki jössz?
hali, passz, de a dekor az odabax
Most volt kint először a pályán.
Tsá Bejla. Holnap akkor de. 10-re kint vagyok, Kakukk meg kölcsönadná a CR-t. Jössz?
CSákány! Kiez az amazon?
ok.
Mé?Valakinek megszült az asszonya?
Továbbítom az ajánlatot, remélem nem lett még karácsonyra megvéve valami más.

Szasz Ferozzo
Azannya! Akkó gyere át hama-hama,van mellettem,mákos-diós beiglinó,kókuszos golyó,zserbó,képviseletes fánk,meg 4 fajta nevét nemtudom szádbaveszed elolvadt,iszonyú finom sütik.Inni nem iszok,van pár üveg felbontott vörösborom,megy majd szerintem a csapba,ezek csak pocsékolnak,meg a pályinkát isszák feszt Van még kocsonya,rántott hús,töltött hús,kumpli püré,zsavanyúságosságok,meg töltött káposzta.Gyere,me kiadom a kutyáknak,ússe esszük meg
Megszaporodott a létszám, szevasztok EC-sek...
200.000ft -ért 98-as új benne és rajta minden.
Szasztok!
Most állok egy motor vásár előtt és 450 exc-n és 400drz-n gondolkodom. Igazából mindkettővel meglennék elégedve, de ha valaki tud mégis valami indokot mondani, hogy melyik lenne az igazi azt megköszönném. Am a terep igazi endúrós, szóval hegyes völgyes dimbes, dombos.
a kurva picsába

Nem száradhatott meg, dobozban küldtem, jó rumos volt, ha kiszáradt, szakácsnő bőrét a padláson szárítsuk...
Sziasztok!

De jó azoknak akik ma motoroztak nekem itthon kell ülnöm és tömik belém sütit, sört, pálinkát.
Jók lettek a képek!
Lehene a címük, hogy ferihegyet ellepték a drz-sek!
Megkérdezem akkor, van egy haverom, aki a gyerekének szeretne krosszt.
Ballagjunk!