Mekota,Szecska,Kabos meg veled szívesen megyek többiekkel nem igazán,olyan emberekkel nem vagyok hajlandó együtt menni akik,csak sima irigységből vagy bármiért is leszólják az embert a háta mögött...Jaa meg a saját családtagjai sem kiyétel a szídás alól ha éppen hátat fordít Ha érted ,érted ha nem nem
utána néztem
a 07 meg 09 es manual szerint,ugyan az a dugó kell min2 blokkba
Remélhetőleg a télen bele tudom majd tenni az új dugót.
Írok email-t majd a pontos méretekkel,amint aktuális lesz
előre is köszi
Edzés mellékhatása:
nyak hátsó részén izomláz...
sose gondoltam volna,hogy ilyen nehéz a fejem.
Normális testtartás mellett ugye előre nézve emelni kell a fejet.. vagy nem kell előre nézni
na van cucc, 12 a komplett kitt, skf-nel felejtos ...... pentekre itt van, hehe. hetvegen hova lesz a seta? megyunk ki a rallyra mocival szombaton jutasra, vasarnap meg csapatas ....
A méretet nem tudom,mert még nem vittem el a hengereshez.
évjárattal bajok lesznek,mert én a boltból 2009 nek vettem újonan a gépet...de kiderült hogy csak 2007 es modell mert lekérdeztük a gyártól...
azt kéne megnézni hogy a 2007 és 2009 es blokkhoz azonos e a dugó,akkor tuti nincs para belőle.
Megtennéd ezt nekem hogy megnézed?
Miért mi bajod van vele? Azért mert nem krossz pályán használnám? Attól még felmennék a hegyre, mert hála Istennek hegyvidéken lakom, és ugyan úgy kimegyek majd vele terepre, de ettől még nyugodtan kimehetek vele az aszfaltra nem?
Vagy ez annyira elképzelhetetlen, vagy nagyon nagy hülyeség?
a 07 meg 09 es manual szerint,ugyan az a dugó kell min2 blokkba
Remélhetőleg a télen bele tudom majd tenni az új dugót.
Írok email-t majd a pontos méretekkel,amint aktuális lesz
előre is köszi
nyak hátsó részén izomláz...
sose gondoltam volna,hogy ilyen nehéz a fejem.
Normális testtartás mellett ugye előre nézve emelni kell a fejet.. vagy nem kell előre nézni
Boldog születésnapot! :))))
Füled érjen crosscsizmádig
évjárattal bajok lesznek,mert én a boltból 2009 nek vettem újonan a gépet...de kiderült hogy csak 2007 es modell mert lekérdeztük a gyártól...
azt kéne megnézni hogy a 2007 és 2009 es blokkhoz azonos e a dugó,akkor tuti nincs para belőle.
Megtennéd ezt nekem hogy megnézed?
Most kell motort venni, szezon végi áron! Vagy már a 2011-esekre vársz? Neked egyébként is soron kívül szállítják, tesztelésre
leűlhetsz 1-es.
Wössner 31290.-Ft
Vertex 34000.-Ft
Kell a méret, meg az évjárat
Vagy ez annyira elképzelhetetlen, vagy nagyon nagy hülyeség?