Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

értem én ... vasarnap kabos, szecska, mekota jon csak, tobbiek nem.
Mekota,Szecska,Kabos meg veled szívesen megyek többiekkel nem igazán,olyan emberekkel nem vagyok hajlandó együtt menni akik,csak sima irigységből vagy bármiért is leszólják az embert a háta mögött...Jaa meg a saját családtagjai sem kiyétel a szídás alól ha éppen hátat fordít Ha érted ,érted ha nem nem
rendkívül bölcs hozzászólásodat csak megerősíteni tudom
utána néztem
a 07 meg 09 es manual szerint,ugyan az a dugó kell min2 blokkba
Remélhetőleg a télen bele tudom majd tenni az új dugót.
Írok email-t majd a pontos méretekkel,amint aktuális lesz
előre is köszi
Edzés mellékhatása:
nyak hátsó részén izomláz...
sose gondoltam volna,hogy ilyen nehéz a fejem.
Normális testtartás mellett ugye előre nézve emelni kell a fejet.. vagy nem kell előre nézni
Vezze, ezt a savazást csak most veszem észre
Biztos a póthaj miatt... Alig ismertelek fel...
Kedves Gery!
Boldog születésnapot! :))))
Nekem 14 évig nem volt, ettől még motorosnak éreztem magam.. Lehet tévesen?.. Ettől még a születésnapomat jegyeztük...
na van cucc, 12 a komplett kitt, skf-nel felejtos ...... pentekre itt van, hehe. hetvegen hova lesz a seta? megyunk ki a rallyra mocival szombaton jutasra, vasarnap meg csapatas ....
Bódog Szülinapot
Füled érjen crosscsizmádig
Bódog szülinapot
A méretet nem tudom,mert még nem vittem el a hengereshez.
évjárattal bajok lesznek,mert én a boltból 2009 nek vettem újonan a gépet...de kiderült hogy csak 2007 es modell mert lekérdeztük a gyártól...
azt kéne megnézni hogy a 2007 és 2009 es blokkhoz azonos e a dugó,akkor tuti nincs para belőle.
Megtennéd ezt nekem hogy megnézed?
Heppi bordély! Izzé Boldogságos születésnapot tőlem is

Most kell motort venni, szezon végi áron! Vagy már a 2011-esekre vársz? Neked egyébként is soron kívül szállítják, tesztelésre
Nincs is motorja.
Noigen, EC születésnaposoknak ismeretlenül is járnak a jókívánságok.. Heppi börsztdéj...
köszi
Boldog születésnapot GeryV8!
ez elég nagy hűlyeség, maradjunk ennyiben,

leűlhetsz 1-es.
TM MX 250 dugó:
Wössner 31290.-Ft
Vertex 34000.-Ft
Kell a méret, meg az évjárat
Tm mx 250 hez lenne dugó?
Miért mi bajod van vele? Azért mert nem krossz pályán használnám? Attól még felmennék a hegyre, mert hála Istennek hegyvidéken lakom, és ugyan úgy kimegyek majd vele terepre, de ettől még nyugodtan kimehetek vele az aszfaltra nem?

Vagy ez annyira elképzelhetetlen, vagy nagyon nagy hülyeség?
bocsi WÖSSNER, de különben mindegy
Hehe,az a bizonyos hétvége,énis arra gyúrok ,hogy hétvégén nekilátok és hétvégére kész legyen
bocsi WISECO